Voordelen op een rij

  • Wiskundig bewezen betrouwbaar systeem
  • Op maat gemaakt gebruiksvriendelijk design
  • Transactie en data lopen geen risico
  • Te ontsluiten via applicaties, portals en apps

Betrouwbare, veilige en optimaal gebruiksvriendelijke applicaties zijn wel mogelijk!

Voor sommige applicaties zijn betrouwbaarheid en veiligheid essentieel. Tegelijk is de applicatie bedoeld om gebruikt te worden. Door de samenwerking met Kjerner kunnen wij, beide uit een eigen expertise zowel een veilige, betrouwbare als een prettige en gebruiksvriendelijk applicatie bieden.

Onze aanpak

Een inventarisatie van de situatie. We nemen door wat de huidige situatie is, welke processen er mogelijk gemaakt moeten worden en wie / waar de applicatie moeten gebruiken. Zo schetsen we samen een compleet beeld van de applicatie
 

Er wordt een offerte en roadmap opgesteld zodat het zowel op de korte als op de lange termijn duidelijk is wat de kosten en doorlooptijden zullen zijn.
 

Vrij kort in het proces worden al de eerste opleveringen omtrent de werking en de uitstraling gedaan. Zo is er vanaf de start een constructief overleg waardoor er gegarandeerd naar een kwalitatief eindproduct wordt gewerkt. 
 

Tot aan de oplevering worden zowel de processen als het design getest met de doelgroep. Betrouwbaarheid en gebruiksgemak staan immers voorop.
 

Na oplevering zijn altijd 2 maanden extra support inbegrepen waarin de gebruikers ondersteund worden in het wegwijs worden in de net opgeleverde applicatie

Wil je weten of deze aanpak ook bij jouw organisatie past? Maak dan gebruik van onze vrijblijvende powersessie:

Vrijblijvende powersessie

Wanneer zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak essentieel?

In volgende gevallen (en meer) zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak een essentiƫle combinatie:

En samen met Kjerner kunnen wij de oplossingen bieden die optimaal voldoen aan deze eisen. 

Download nu alvast onze gratis Apps Factsheet met 10 cruciale vragen die je gesteld moet hebben voordat om te zien aan welke eisen jouw gewenste applicatie, portal of app moet voldoen:

Download factsheet

Maak je app samen met Content Power en Kjerner

Je app laten maken betekent niet dat je er zelf afstand van hoeft te doen. Maak je app succesvol van idee tot lancering met Content Power en Kjerner. We nemen je mee in elke stap, zodat het jouw app is, wordt en blijft.

Zo zijn de meeste apps succesvol geworden:

Vrijblijvende powersessie
Vrijblijvende powersessie beeld

Klantportalen, platformen en apps

Om online te slagen, heb je power nodig. Experts die de digitale wereld snappen, maar nog belangrijker: die jouw business begrijpen. Zet onze hersenen aan het werk en volg je idee in elke stap naar een krachtige online oplossing: jouw platform, klantportaal of (mobiele) app op maat.

Ontdek aanpak

Content Power

Sir Winston Churchilllaan 299
2288 DC Rijswijk

Tel.: 070 221 0600

E-mail: info@contentpower.nl

Linkedin

Twitter

Blogs

Partners

Ayden logo
Amazone webservices logo
Google Data Studio logo
Pay.nl logo
Privacy statementAlgemene voorwaarden