Content Power

Over ons

Al bijna 20 jaar werken wij vol enthousiasme aan uitdagende websites.

De moeilijke dingen makkelijk maken. Daar staan wij voor. Zo zetten wij de meest uiteenlopende concepten om in gebruiksvriendelijk websites, systemen of apps. Juist de ideeën die aanvankelijk zo ingewikkeld leken eenvoudig maken voor zowel bezoeker als klant, daar zijn we sterk in. We integreren systemen en maken processen online beschikbaar op zo'n manier dat het achteraf logisch en simpel lijkt. En dat is het grootste compliment wat wij kunnen krijgen.

Korte lijntjes met experts

Ondanks dat we al jaren werken aan grote en uitdagende projecten, hebben we altijd bewust voor een klein team gekozen met daaromheen een flexibele schil. Onze ervaring heeft ons geleerd dat we enkel het optimale resultaat kunnen behalen als we werken met een klein team en korte lijntjes. En ja, dat kleine team daar hoor jij als klant ook bij. In steeds wisselende samenstellingen brainstormen we over de verschillende uitdagingen om zo samen tot de perfecte eindoplossing te komen.

Juist in een klein team en juist als je snel schakelt is het extreem belangrijk dat je tot de juiste antwoorden komt. Dat vereist expertise. We hechten daarom ook veel waarde aan ontwikkeling. Zowel op persoonlijk vlak als in ons platform. Zo kun je er op vertrouwen dat we elk moment weten wat er wel en niet effectief is op het gebied van marketing. Dat we op de hoogte zijn van de laatste design- en conversietrends. Dat ons platform overweg kan met de nieuwste browsers en gebruikt maakt van de nieuwste technieken. Al deze ontwikkeling en expertise zetten we in om jou een voorsprong te geven op je concurrenten.

En jij?

We weten het, je komt het op elke website tegen: maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Naar een kans om onze expertise te tonen binnen een nieuwe omgeving. Dus mocht onze visie en werkwijze je aanspreken, dan drinken we graag een kopje koffie (of thee) met je. Dan horen we graag welk succes je met onze hulp zou willen bereiken: 015-214 83 08 of jan@contentpower.nl

Portfolio

Benieuwd naar wat we kunnen? Neem dan een kijkje bij ons eerder gerealiseerd werk.

Ons team

De moeilijke dingen makkelijk maken. Daar staan wij voor. Ontmoet het team achter Content Power.

Contact

Neem contact op 

Content Power

Full Service Internetbureau

Sir Winston Churchillaan 299
2288 DC Rijswijk

 

Telefoon:

+31 (0)15 214 8308

 

Email:

info@contentpower.nl

Over Content Power

Wij realiseren branchespecifiek maatwerk. 
Hoe? Door het ontwikkelen van webapplicaties die perfect passen bij jouw onderneming. Wij verplaatsen ons in jouw organisatie, en denken actief mee in het proces. Wij verzorgen de techniek om elk vraagstuk op te lossen.