015 214 8308
Over ons

Al meer dan 18 jaar werken wij vol enthousiasme aan uitdagende websites.

Wij waren één van de eersten die werkten met een CMS en nu nog steeds werken we voornamelijk voor partijen die de standaard systemen WordPress, Drupal of Magento ontgroeit zijn. En juist in deze groei geven wij een extra impuls.

Niet alleen leveren wij websites die volledig op maat zijn, wij denken ook mee in het concept, de doelgroep of hoe deze samen kunnen komen. Niet moet elke pagina tot in de details kloppen, de doelgroep moet deze ook "snappen" en direct enthousiast worden. Het complete beeld moet kloppen: van je eerste social media post tot aan de uitcheck- of contactpagina. En juist in deze totaalbeleving komt onze ervaring en passie voor maatwerk tot uiting.

Korte lijntjes met experts

Ondanks dat we al jaren werken aan grote en uitdagende projecten, hebben we altijd bewust voor een klein team gekozen met daaromheen een flexibele schil. Onze ervaring heeft ons geleerd dat we enkel het optimale resultaat kunnen behalen als we werken met een klein team en korte lijntjes. En ja, dat kleine team daar hoor jij als klant ook bij. In steeds wisselende samenstellingen brainstormen we over de verschillende uitdagingen om zo samen tot de perfecte eindoplossing te komen.

Juist in een klein team en juist als je snel schakelt is het extreem belangrijk dat je tot de juiste antwoorden komt. Dat vereist expertise. We hechten daarom ook veel waarde aan ontwikkeling. Zowel op persoonlijk vlak als in ons platform. Zo kun je er op vertrouwen dat we elk moment weten wat er wel en niet effectief is op het gebied van marketing. Dat we op de hoogte zijn van de laatste design- en conversietrends. Dat ons platform overweg kan met de nieuwste browsers en gebruikt maakt van de nieuwste technieken. Al deze ontwikkeling en expertise zetten we in om jou een voorsprong te geven op je concurrenten.

En jij?

We weten het, je komt het op elke website tegen: maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Naar een kans om onze expertise te tonen binnen een nieuwe omgeving. Dus mocht onze visie en werkwijze je aanspreken, dan drinken we graag een kopje koffie (of thee) met je. Dan horen we graag welk succes je met onze hulp zou willen bereiken.

30 minuten gratis advies?

Meld je aan voor ons spreekuur

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy