Kansen pakken met een klantportaal

  • Hier praten we gewone taal. Zodat jij altijd mee kunt praten.
  • Volledig te combineren met lopende software.
  • We schakelen zelf met jouw leveranciers.
  • 20+ jaar aan technische ervaring.
  • Actief in elke branche.
Maak een vrijblijvende afspraak

"Optimaal communiceren met klanten, bewoners, collega’s of partners."

Een klantportaal: gemak aan beide k(l)anten

Jouw organisatie is doorgegroeid van werken met simpele sheets tot (grote) online platformen. En jullie zijn klaar voor die volgende stap: één online omgeving voor klanten en eindgebruikers. Een klantportaal biedt uitkomst.

Kies voor gemak aan beide k(l)anten, kies voor een klantportaal op maat.

Klantportaal op maat door dé klantportaal experts

Wij snappen hoe het bij je organisatie werkt en zorgen voor een perfecte koppeling van alle systemen. Een klantportaal waar upselling, service en groei voorop staan. Te combineren met jouw software en simpel werkbaar voor iedereen in de organisatie. Een korte inwerktijd gegarandeerd.

20+ jaar actief door heel Nederland

Communiceren met klanten en gebruikers is in elke branche belangrijk. Een klantportaal biedt hier de sleutel tot succes. En al ruim 20 jaar ontwikkelen wij klantportalen die perfect passen.

Branches waarin we actief zijn

Om ons werk in klantportalen te verduidelijken hebben we drie branches uiteengezet:

(Semi)overheid en stichtingen

(Semi) overheid / stichtingen

Lees meer
Maakindustrie

Projectbeheer

Lees meer
Groothandel

Groothandel

Lees meer

Onze werkwijze in het bouwen van een klantportaal

Haalbaarheidsanalyse: 100% eerlijkheid. Is je wens haalbaar? We leggen contact met alle partijen en geven een duidelijke prijsindicatie. Geen onverwachte kosten dus!

 

Voortraject: alle details worden uitgewerkt. We bekijken alle koppelingen en huidige software. Op basis hiervan krijg je van ons een duidelijke planning.
 

Implementatie: Inrichten, evalueren en finetunen. Totdat alles klopt.
 

Persoonlijke support: na livegang van het klantportaal ondersteunen we waar nodig. Op een manier die jij van ons verwacht.
 

Gebruiksvriendelijk klantportaal voor Voluntale

Voluntale

Wij wilden vrijwilligers en organisaties online bij elkaar brengen. Content Power ontwikkelde voor ons een gebruiksvriendelijk klantportaal waar beide partijen de juiste match vinden en eenvoudig contact kunnen leggen.

Lees het hele succesverhaal

Klantportaal voor Fotostudio Regina

Fotostudio Regina

Een klantportaal waarop ouders van meer dan 150 kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen veilig en snel kunnen bestellen. Content Power heeft met dit klantportaal gezorgd voor een gemakkelijke afhandeling van bestellingen. Meer inzicht, minder kosten!

Lees het hele succesverhaal

Ontdek meer succesvolle klantportalen en apps die we tot een online succes hebben gebracht. Dat we werken met verstand van online en begrip van business, bewijzen we met onze cases voor verschillende opdrachtgevers!

Samen bespreken hoe we Content Power gaan geven?

Een succesvol klantportaal, van idee tot lancering. Maak nu een vrijblijvende afspraak om te kijken hoe wij je klantportaal vorm gaan geven.

Maak een vrijblijvende afspraak
Content Power team