Een platform...

 • doet wat je gebruikers ervan verwachten;
 • is overal eenvoudig zelf te beheren;
 • sluit naadloos aan bij software en data die je al hebt;
 • werkt plezierig, snel en intuïtief.

Online platform: samen bouwen aan business

Laat je digitale platform gezond groeien vanaf de start

Een online platform is meer dan een website. Anders dan een website. Een digitaal platform ademt jouw visie of vertegenwoordigt jouw bedrijf online. Denk aan een e-commerce platform of boekingsplatform. Maar ook aan CRM. 
Werk je jouw idee goed uit in een online platform met de functionaliteiten die intuïtief bijdragen aan jouw doelen, dan breek je de markt open en zet je je concurrentie op achterstand. Laat je online platform opzetten door Content Power.

Ontdekken hoe makkelijk het kan zijn?

Vrijblijvende powersessie

Online platform voor Vote Company

Vote Company

Wij wilden een online platform voor stemmingen dat gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig werkt. Content Power hielp ons in duidelijke fasen aan een toekomstbestendig platform.

Lees de hele case

Een online platform opzetten is maatwerk

Elk online platform is anders. Kijk maar naar bol.com, booking.com en thuisbezorgd.nl. Verschillende platformen, met één overeenkomst: klein begonnen en op de juiste manier stap voor stap groot gegroeid. Zo werkt Content Power ook. We breken jouw idee in de juiste stappen op, om efficiënt te groeien naar jouw online platform op maat - met de kosten en baten in balans met elke stap. 

 • Wat wil je online presenteren en hoe doe je dit het best?
 • Hoe houd je jouw online platform en de processen beheersbaar?
 • Hoe krijg je continu correcte informatie om de juiste vervolgstappen te zetten?
 • Hoe sorteer je voor op groei, zodat je niet na een aantal stappen vast loopt?

Onze aanpak: het Power Proces voor jouw online platform

De beste aanpak voor jouw online platform is een aanpak waarin business en brains samenkomen. Daarom starten we ons Power Proces altijd met een gezamenlijke brainstorm om jouw idee vleugels te geven.

Brainstorm & concept
We nemen samen jouw plan door, van start tot stip op de horizon. We ontdekken de valkuilen én de kansen. We geven het plan vorm in functionaliteiten en schermen en laten die samenwerken om je gebruikers een intuïtief concept te presenteren.

 

Doelen en uitgangspunten
Samen stellen we de succesfactoren vast voor jouw online platform. Denk aan veiligheid, AVG, snelheid, gebruiksvriendelijkheid, interactie met bestaande software of clouddiensten en betrouwbaarheid. We stellen de uitgangspunten op die het project de juiste richting geven.

 

Realisatie
Stap voor stap krijgt jouw online platform vorm. Van design en branding tot technische realisatie. Bij elke stap betrekken we jou en anderen die nodig zijn voor een succesvol platform. Van designers tot developers en van gebruikers tot beheerders. Zo zorgen we samen voor een optimaal eindresultaat.

 

Boekingsplatform Celtic Tours

Celtic Tours

Wij wilden onze klanten online de ervaring geven van een persoonlijk reisbureau. Content Power ontwikkelde daarvoor een boekingsplatform dat snel en flexibel werkt voor onze klanten en het verwerken van boekingen voor ons makkelijker maakt.

Lees de hele case

Voorbeelden van digitale platformen

Een digitaal platform is er voor verschillende doeleinden. Het doel bepaalt in grote lijnen welke functionaliteiten jouw online oplossing nodig heeft.

Wat voor platform wil jij laten bouwen?

 • e-commerce platform
 • verkoopplatform
 • contentplatform
 • CRM-platform
 • boekingsplatform
 • reserveringsplatform
 • betaalplatform

En wij hebben het gebouwd…

Bekijk enkele succesvolle platforms of brainstorm met ons over hoe onze ervaring jou kan helpen een succesvol platform op te zetten.

Bespreek je plan

Een digitaal platform bouw je samen met Content Power

Maak je online platform succesvol van idee tot lancering met Content Power. We denken mee met jouw business en nemen je mee in elke stap, zodat het jouw platform is, wordt en blijft.

Vrijblijvende powersessie