Naar hoofdinhoud

Welk dienst past bij jou

Alles vloeiend samen laten werken

Door het gebruik van verschillende software door verschillende afdelingen ontstaan er eilandjes. Door deze systemen te koppelen kan er weer vloeiend worden samengewerkt. Uiteraard geldt hetzelfde voor de samenwerking met klanten, leveranciers en partners. Voorbeelden van koppelingen die we kunnen leggen zijn:

  • Boekhoudpakketten

  • CRM systemen

  • ERP systemen

  • Online betalen

  • Office pakketten

Bespreek of jou gewenste koppeling ook mogelijk is.

happy customer

Eindelijk die missende features

Je kan (bijna) je hele organisatie draaien op bestaande software. Alleen voldoen pakketten vaak nét niet aan wat je eigenlijk zou willen. Geen reden om over te stappen op een ander pakket, maar wel frustrerend.

Wij kunnen in veel gevallen een aanvulling realiseren waardoor je toch je wensenlijst compleet hebt. Soms even passen en meten, maar zonder het gedoe van overstappen of de kosten van het ontwikkelen van een nieuw pakket!

happy customer

Micro apps en sites

Soms zou het handig zijn als je ergens een programmaatje voor hebt. Bijvoorbeeld als de buitendienst iets moet kunnen inzien of invoeren. Om klanten net een extra service online te kunnen bieden.

In veel gevallen zou het een hoop schelen als er iets dergelijks zou bestaan, maar is het te klein of te specifiek om bestaande pakketten voor te gebruiken.

In deze gevallen kunnen wij er een micro app of site voor opzetten. Klein en specifiek voor het gevraagde doel. De ideale oplossing voor dergelijke situaties!

happy customer