Naar hoofdinhoud

Boekings-app voor BestHotelOffers

  • Hybride oplossing voor snelheid, gemak en inzicht

  • Makkelijk aanpassen van de app via de website

  • Slim gebruik van data voor automatische optimalisatie

Boekings-app voor BestHotelOffers

BestHotelOffers is een affiliate website voor hotelovernachtingen. Content Power ontwikkelde een Android- en iOS-app, CMS en website die klanten helpt om sneller en makkelijker te boeken, eenvoudig te beheren is en meer inzicht geeft

Vraag

Omdat de toerismesector steeds meer beweegt richting mobiel en apps, kwam logischerwijs de vraag of wij naast de website waar we al bijna 10 jaar aan werken ook een app voor BestHotelOffers konden realiseren. Die app moet het mogelijk maken om snel te boeken, makkelijk aanpassingen te doen en inzicht te krijgen in het gebruik om zo continu te verbeteren.

Oplossing

In overleg kozen we voor een hybride oplossing om technisch aan alle eisen te voldoen. Voor de snelheid en het optimaal benutten van alle functionaliteiten van Android en iOS, kozen we voor losse Android- en iOS-apps. De inhoud van de app baseerden we op de mobiele versie van de website, omdat aanpassingen en nieuwe content in de website dan ook direct beschikbaar zijn in de app. Tegelijkertijd gaven we BestHotelOffers zo de kans om app-specifieke functionaliteiten te benutten, zoals pushberichten. BestHotelOffers verkrijgt niet alleen inzicht via de websitestatistieken (Google Analytics) en de app (Firebase), maar ook conversie-informatie die de partners terugkoppelen naar het centrale systeem. Daar combineren we die data met andere relevante data om er andere systemen mee te verrijken, bijvoorbeeld om Google Ads-campagnes automatisch te optimaliseren op basis van deze data.

"

BestHotelOffers

Wij wilden een app laten maken die we eenvoudig aan kunnen passen, snel werkt en ons continu inzicht geeft in het gebruik. Content Power hielp ons aan een app die het allemaal heeft.

"

Ook toe aan Content Power?

Deel je vraag met ons. Wij denken graag met je mee in online oplossingen die voor je werken.