Power Proces: In 5 stappen van idee naar lancering

Jouw idee blijft jouw idee. Je kunt het niet zelf maken, maar wel zelf meemaken. Daarom nemen wij je mee in elke stap van start tot finish in het Power Proces. Want onze aanpak is gericht op samen groeien naar een online oplossing die 100% aansluit op jouw organisatie en processen.

Start
Een goede start vinden we essentieel. We bijten ons daarin al graag vast in jouw idee om wat moeilijk lijkt, makkelijk te maken. We helpen je aan helderheid door na te denken en mee te denken in wat je écht nodig hebt om jouw groeikansen online te verzilveren. 

 

Brainstorm
Deel jouw wensen met onze brains. We sparren samen met jou over verschillende scenario’s, de haalbaarheid, de beste aanpak en de kosten voor jouw online oplossing op maat. Zodat jij snel weet hoe je jouw idee online het best tot leven brengt.

 

Projectdefinitie
We nemen het project in detail met je door en stellen samen vast hoe je online platform, app of portal op maat vorm gaat krijgen. Je krijgt van ons een heldere offerte met een vaste prijs en opleverdatum. Geen onverwachte kosten. Wel jouw resultaat boven verwachting.

 

Realisatie
We delen de realisatie op in duidelijke stappen waarvan jij bij elke stap onderdeel bent. Zo houd je grip op jouw idee en bouwen we samen aan het beste resultaat. Van concept tot code, van ontwerp tot ontwikkeling.

 

Finish
Jouw (web)app, platform of portal gaat live! In de eerste weken na de oplevering is onze volledige support gratis. We helpen je mee om jouw nieuwe oplossing te adopteren en lossen eventuele foutjes meteen op. Maar ook daarna blijven we jouw eerste aanspreekpunt om van jouw oplossing een succes te maken, van start tot finish!

 

Het resultaat van ons Power Proces

Mobiele golf-app voor Oranje Leeuw Golf

Mobiele golf-app voor Oranje Leeuw Golf

Oranje Leeuw Golf is de golfclub van de personeelsvereniging van ING. Content Power ontwikkelde een mobielvriendelijk reserveringssysteem voor Nederlandse golfbanen.

Bekijk case
Online verkiezingsplatform voor Vote Company

Online verkiezingsplatform voor Vote Company

Een online stemplatform dat fysieke stemmingen benadert en optimaal presteert bij grote aantallen stemmers.

Bekijk case
Bestel-app voor Kaashandel van der Stok

Bestel-app voor Kaashandel van der Stok

Kaashandel van der Stok is een groothandel in binnen- en buitenlandse kazen. Content Power maakte een slimme bestel-app waarmee haar klanten met één druk op de knop speciale kazen konden bestellen.

Bekijk case

Druk op start.

Start met een vrijblijvende powersessie en ontdek hoe we samen in 5 stappen van idee naar lancering werken. Start met Content Power.

Vrijblijvende powersessie