Naar hoofdinhoud

Power-ups in het kort

 • Makkelijker en sneller bestellen voor klanten

 • Promotie van bijzondere kazen en aanbiedingen

 • Eenvoudige verwerking van bestellingen, pakbonnen en facturen

Bestel-app voor Kaashandel van der Stok

Kaashandel van der Stok is een groothandel in binnen- en buitenlandse kazen. Content Power maakte een slimme bestel-app waarmee haar klanten met één druk op de knop speciale kazen konden bestellen.

Vraag

Een app voor bestaande klanten. Dat was de vraag van Kaashandel van der Stok. Klanten bestelden vaak op het laatste moment, of te laat. De kaashandel moest ze dan nabellen voor hun bestelling. Dat kost niet alleen veel tijd, maar ook omzetkansen. Er was geen tijd meer om aanbiedingen aan te prijzen.

Oplossing

We bouwden een slimme bestel-app waarmee klanten sneller gingen bestellen én ook nog extra kassakoopjes in hun winkelwagen toevoegden.


Het bestelproces voor klanten ziet er nu als volgt uit.

 1. inloggen

  Eenmaal inloggen en gebruik maken van de telefoonbeveiling maakt de drempel om te bestellen zo laag mogelijk.

 2. Bestellen

  De standaardbestelling per klant staat klaar in de app, om het bestellen te versnellen.

 3. Aanbod

  In het bestelproces is nu meer aandacht voor de bijzondere, buitenlandse kazen waarvan het aanbod elke paar weken wisselt. Met veel ruimte voor fotomateriaal om de verkoop te stimuleren.

 4. speciale aanbiedingen

  Na de bestelling toont de app eenmaal speciale, kortlopende aanbiedingen die klanten eenvoudig aan hun bestelling kunnen toevoegen.

Het bestelproces voor Kaashandel van der Stok ziet er nu als volgt uit.

 1. Bestelling ontvangen

  De kaashandel ontvangt de bestellingen met alle informatie direct per e-mail. Zijn er bijzonderheden of vragen, dan kan Kaashandel van der Stok daar direct contact over opnemen.

 2. pakbonnen en facturen

  De boekhoudsoftware voor de facturen en pakbonnen ondersteunde geen directe koppeling. Wij genereren als alternatief de pakbonnen nu direct vanuit de app. Voor de facturen genereren we een importbestand dat ingelezen wordt door de facturatiesoftware.

 3. Eenvoudig beheer

  Voor eenvoudig beheer voegden we een module voor de webshop toe aan het CMS van de website, waar Kaashandel van der Stok al vertrouwd mee werkte.

"

Kaashandel van der Stok

Wij wilden een app laten maken om het bestelproces te vereenvoudigen. Content Power hielp ons met een bestel-app waarmee klanten nu véél makkelijker kazen kunnen kopen

"

Ook toe aan Content Power?

Deel je vraag met ons. Wij denken graag met je mee in online oplossingen die voor je werken.