Naar hoofdinhoud

Meer opdrachten met minder moeite

Notaris wil zich focussen op zijn kerntaak

Voor Just Notarissen zijn offerte aanvragen en het daar op volgende werk natuurlijk een essentieel deel van de bedrijfsvoering. Elke klant verdient een persoonlijk aanbod gebaseerd op zijn of haar wensen. Echter het aantal aanvragen dat op een dag ontvangen wordt kan afleiden van de kerntaken in het kantoor en leiden tot minder kwalitatieve antwoorden. Daarom heeft Just Notarissen ons gevraagd dit proces met automatisering zo goed mogelijk te begeleiden.

Hele proces van begin tot eind geautomatiseerd

Samen met de betrokkenen hebben we het hele proces doorgenomen. Van de eerste interesse in het kantoor tot het klaarzetten van het dossier na akkoord op een offerte. Daarbij hebben we niet alleen gekeken naar de technische mogelijkheden en efficiëntie, maar ook naar de behoefte van iedereen in het proces en waar de voorkeuren lagen. Ook is er gekeken hoe al bestaande systemen hier zo goed mogelijk een rol in konden spelen. Pas toen is er een voorstel voor automatisering gedaan en geïmplementeerd.

Betrokkenheid klanten essentieel

Uiteraard is het doel van dit proces om (potentiële) klanten zo goed mogelijk te helpen. Zo laat Just Notarissen in het eerste contact al direct zijn service zien. In het proces is daarom in alle aspecten rekening gehouden met de klantreis:

  • De klant kan direct de informatie delen die nodig is voor een prijsopgave, zonder dat het complex is gemaakt
  • De klant krijgt na de offerte ruim de bedenktijd en heeft zelfs de mogelijkheid de prijs vast te zetten
  • De klant ontvangt vriendelijke herinneringen die uiteraard gelijk ophouden als de klant de offerte kiest of afwijst
  • Bij elke stap wordt aanvullende informatie gegeven zodat klanten bewust hun keuzes kunnen maken

Meer opdrachten met minder inzet

Het resultaat van deze automatisering is dat er meer aanvragen en opdrachten bij Just Notarissen binnen komen. Aangezien het minder tijd kost de aanvragen te verwerken kan er meer tijd worden besteed aan de kwaliteit ervan. Bijvoorbeeld het beantwoord van vragen of bijzondere aanvragen behandelen. Voor zowel Just Notarissen als de klanten een duidelijke win situatie!

Start jouw case met Content Power

Daag ons uit met jouw vraagstuk. Wij kijken graag met jou naar een passende oplossing. Met onze oplossingen werk je niet alleen efficiënter en met meer plezier, je verdient de investering ook al op korte termijn terug.

contact