Naar hoofdinhoud

Maatwerkreizen aanbieden met minimale bezetting

Autorondreizen helemaal op maat

Sinds 2004 biedt Celtic Tours autorondreizen aan op maat. En dan bedoelen ze ook echt op maat. Je bent via de website in staat om geheel je eigen route, type locaties, overtochten en al het bijbehoren te selecteren. Content Power helpt Celtic Tours al jaren met de uitdaging om zo veel maatwerk aan klanten te leveren met een klein team. Zonder daarbij op kwaliteit of service in te hoeven leveren.

Eenvoudige stappen met duidelijke uitlegn

Een belangrijk punt van aandacht bij het mogelijk maken van dit maatwerk is klanten zo veel mogelijk ruimte te geven zelf het proces te doorlopen. Dat betekent niet alleen voldoende opties toevoegen, maar ook zorgen dat deze opties eenvoudig genoeg zijn om te gebruiken. Intuïtieve schermen, geschikt voor elk scherm zijn de basis. Aangevuld met duidelijk uitleg en foutmeldingen om de klanten zo goed mogelijk door het proces te leiden. Ook essentieel is het voorkomen van keuzes die niet mogelijk zijn. Niets is vervelender dan je droomreis geboekt te hebben om daarna te horen dat locaties niet mogelijk zijn.

Dit boekingsproces is een typisch voorbeeld van iets wat voor de klant er bewust zo eenvoudig mogelijk uitziet, enkel mogelijk is door een serie aan complexe processen en algoritmes aan de achterkant. Iets simpel maken is vaak de lastigste klus!

Verwerking geheel automatisch

Als de droomreis samengesteld is, begint het daadwerkelijke team van Celtic Tours. De reis moet gecontroleerd worden en daadwerkelijk ingekocht. Hier komt toch altijd handwerk en afstemming bij kijken. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken moet het team zich zo goed mogelijk kunnen focussen op deze taken. Alle gegevens die nodig zijn staan overzichtelijk in een systeem. Vanuit die schermen kan eenvoudig de communicatie worden gedaan en aanpassingen aangebracht aan de reis waar nodig.

Start jouw case met Content Power

Daag ons uit met jouw vraagstuk. Wij kijken graag met jou naar een passende oplossing. Met onze oplossingen werk je niet alleen efficiënter en met meer plezier, je verdient de investering ook al op korte termijn terug.

contact