Werkwijze

Overleg en kennismaking

Een website kan alleen goed neergezet worden met een goed team: wij, u en alle betrokkenen. Waarbij iedereen weet wat de doelstellingen zijn, de uitdagingen en de voorkeuren. We horen dan graag wat het plan is en denken mee over kansen en valkuilen.

Uitwerken concept

Gedurende het eerste gesprek, maar ook in de dagen er na gaan we met het hele team aan de slag met het idee. We werken dat verder uit naar een online concept. Vaak komen we dan nog terug met vragen, ideeën en voorstellen om zodoende het concept helemaal helder te krijgen.

Offerte en designvoorstel

Zodra het concept voor alle partijen helder is, zetten we het in een offerte. We bepalen dan de prijzen van de losse onderdelen en de verwachte doorlooptijd. Ook maken we een designvoorstel. Zo heeft u het het beeld compleet, in tekst en in beeld.

Overleg leveranciers

Vaak zijn bij webprojecten derde partijen betrokken. Er moet een koppeling gelegd worden, of teksten of beeldmateriaal worden aangeleverd door een derde partij. Wij nemen dan direct contact op om de specificaties te bespreken. Ook proberen we de lijntjes zo kort mogelijk te houden zodat er geen onverwachte vertraging opgelopen hoeft te worden.

Gefaseerde oplevering

De daadwerkelijke realisatie kan beginnen. De oplevering van de website gaat in fasen waarbij elke fase voor- en achteraf besproken wordt. We kijken per fase of alles de juiste toon heeft, prettig werkt, overtuigt en onderhoudbaar is. Zo zorgen we tijdens de realisatie in goed overleg al voor een eindresultaat waar we met trots over naar buiten kunnen treden.

Google en social media

Als het einde van de realisatie nadert, kijken we verder dan alleen de website. We zorgen dat alles klaarstaat en aangemeld is bij Google. Indien gewenst zorgen we voor materiaal voor diverse social media kanalen. Alles om er voor te zorgen dat de website bij livegang direct via alle kanalen gepromoot kan worden. 

Livegang

Bij de livegang van de website zitten we overal bovenop. Gaat alles goed? Pakt Google het op? Komt er nog last minute feedback binnen. Bij de livegang kunt u rekenen op op onze volle aandacht en support.

Support en advies

Maar ook na de livegang blijven wij dicht betrokken bij de website. Naast het hosten en monitoren van de website zijn wij beschikbaar voor support en advies. Alles waarmee we kunnen helpen om van de site een continu groter succes te maken.

Updates en uitbreidingen

Het internet is een dynamisch, altijd wijzigend speelveld. Daar zijn wij dan ook continu mee bezig. Zo voeren wij een aantal keer per jaar updates uit voor verbetering van de positie van de site in Google of ondersteuning voor nieuwe browsers.

Maar ook de doelstellingen kunnen bijgesteld worden of gewijzigd. Dan zijn wij natuurlijk ook beschikbaar voor uitbreidingen of wijzigingen aan de website.