Content Power

Websites

Techniek met gevoel voor design

Jou visie voor de website zou wel eens technisch wat ingewikkelder kunnen zijn, maar je wilt het wel gebruiksvriendelijk houden voor de bezoekers. Via de website zal veel mogelijk zijn en dat moet voor de bezoeker duidelijk en prettig zijn. Ook voor jou moet het eenvoudig te onderhouden en te verbeteren zijn.

Dit zijn precies de websites waar wij in excelleren. Complexe vraagstukken omzetten naar gebruiksvriendelijke websites zonder ergens aan functionaliteiten in te bieden. Een website waar de bezoeker zich gelijk thuis voelt en direct snapt welke mogelijkheden jij allemaal wilt bieden.

Elke concept te realiseren

Met 20 jaar ervaring in de realisatie van websites hebben wij een enorme kennis van techniek en design. We weten niet alleen hoe we concepten moeten realiseren, we weten ook hoe de bezoeker zal reageren en op welke manier we ideeën het best om kunnen zetten naar de juiste online ervaring. Van online aanmelden tot webshop op maat en van social inlog tot koppelingen met externe pakketten: wij zetten techniek om naar een waanzinnige website.

Fixed price en heldere planning

Over het design en de details kunnen we gedurende het project brainstormen. Maar je wilt wel vooraf weten waar je aan toe bent als het gaat om prijs en planning. Dat begrijpen. Daarom werken wij in projecten altijd met een vaste prijs en een duidelijke planning. 

Benieuwd naar wat we kunnen? Neem dan een kijkje bij ons eerder gerealiseerd werk.

Dagenlijks vele uren werk aan werken met systemen die niet afgestemd zijn op bestaande processen? Lees hoe het ook anders zou kunnen.

Versterk je website met een app (of ondersom). Bekijk de mogelijkheden en voordelen!

Contact

Neem contact op 

Adres

Sir Winston Churchillaan 299
2288 DC Rijswijk

 

Telefoon:

+31 (0)15 214 8308

 

Email:

info@contentpower.nl

Over Content Power

Wij realiseren branchespecifiek maatwerk. 
Hoe? Door het ontwikkelen van webapplicaties die perfect passen bij jouw onderneming. Wij verplaatsen ons in jouw organisatie, en denken actief mee in het proces. Wij verzorgen de techniek om elk vraagstuk op te lossen.