Maatwerk

applicatie nodig?

sdfsdfdsf

Met al meer dan 18 jaar ervaring in ons team hebben wij voor (bijna) elk vraagstuk wel een passend antwoord.

Software op maat

Applicatie op maat betekent voor ons ook echt op maat. Wij vragen door tot we het bedrijfsproces echt begrijpen. Daarna gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor de koppeling van jouw systemen binnen budget en de beschikbare tijd. Het is het bedrijfsproces en niet de techniek dat centraal staat.

Gebruiker centraal

Goed online maatwerk maakt processen makkelijker, sneller, intuïtiever, leuker en gebruiksvriendelijker. Daarom stellen wij bij elke integratie de gebruiker centraal en optimaliseren we zijn UX ervaring. Tevreden gebruikers zijn terugkerende gebruikers. Zo verdient je systeem zichzelf snel terug.

API koppelen of integreren

Binnen je organisatie werken jullie ongetwijfeld met diverse softwarepakketten, cloud- of online diensten. Heb je de wens om die systemen met elkaar te verbinden? Wij pluizen alle API's uit, regelen zowel techniek als projectmanagement en leveren koppelingen van applicaties op waar alles naadloos met elkaar verbonden is. 

Super goed, gespecialiseerd in complexe systemen. Fijn om mee samen te werken, komen afspraken na en zijn flexibel en denken mee. 

Marcel Demper

Vote Company - klant sinds 2013

Onze specialist Jan neemt contact met jou op

Naam
Email adres

Contact

Neem contact op 

Adres

Sir Winston Churchillaan 299
2288 DC Rijswijk

 

Telefoon:

+31 (0)15 214 8308

 

Email:

info@contentpower.nl

Over Content Power

Wij realiseren branchespecifiek maatwerk. 
Hoe? Door het ontwikkelen van webapplicaties die perfect passen bij jouw onderneming. Wij verplaatsen ons in jouw organisatie, en denken actief mee in het proces. Wij verzorgen de techniek om elk vraagstuk op te lossen.