Nice to meet you!

Bij Content Power werken we met een vast team met daaromheen een flexibele schil van experts. Ieder van ons heeft zijn eigen expertise en blijft graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. We gaan geen uitdaging uit de weg, en denken in oplossingen in plaats van problemen. We vinden het dan ook belangrijk dat je met de juiste persoon kan brainstormen. Daarom stellen we ons hieronder graag aan je voor:

Jan Niemantsverdriet

Zowel bij projecten als binnen Content Power houd ik mij bezig met de grote lijnen. Concepten uitwerken en dan kijken hoe vanuit ieders expertise hier een optimaal resultaat aan kan worden gegeven. Heb je een (nieuw) idee, een grote uitdaging of zie je kansen waar je op in wilt springen, dan brainstorm ik graag met je over hoe we de hoogst haalbare conversie kunnen behalen..

Rob Ruigrok

Ik zorg dat Content Power op elk moment jouw business optimaal ondersteunt. Door het toepassen van high-end techniek tijdens het project, snel te schakelen, zaken bij te sturen en problemen op te lossen. Alles wat er nodig is om jouw project tot een meer dan goed einde te brengen!

Joey Filemon

Een eerste indruk is goud waard. Zonder het door te hebben heeft de bezoeker binnen een seconde al een oordeel over jouw organisatie gevormd, puur op basis van de uitstraling. Ik zorg ervoor dat het design past bij je organisatie en bij de doelgroep!

Contact

Adres

Sir Winston Churchillaan 299
2288 DC Rijswijk

 

Telefoon:

+31 (0)15 214 8308

 

Email:

info@contentpower.nl

Over Content Power

Wij leveren branchespecifiek maatwerk waarbij we een webapplicatie ontwikkelen die perfect past bij jouw organisatie. Wij maken het verschil doordat we actief meedenken over de technische mogelijkheden die komen kijken bij jouw vraagstuk.

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy