Content Power

Nice to meet you!

Bij Content Power werken we met een vast team met daaromheen een flexibele schil van experts. Ieder van ons heeft zijn eigen expertise en blijft graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. We vinden het dan ook belangrijk dat je met de juiste persoon kan brainstormen. Daarom stellen we ons hieronder graag aan je voor:

Jan Niemantsverdriet

Jan Niemantsverdriet

Zowel bij projecten als binnen Content Power houd ik mij bezig met de grote lijnen. Concepten uitwerken en dan kijken hoe vanuit ieders expertise hier een optimaal resultaat aan kan worden gegeven. Heb je een (nieuw) idee, een grote uitdaging of zie je kansen waar je op in wilt springen, dan brainstorm ik graag met je over hoe we daar het maximale resultaat uit kunnen halen.

Rob Ruigrok

Rob Ruigrok

Ik zorg dat Content Power op elk moment jouw business optimaal ondersteunt. Door het toepassen van high-end techniek tijdens het project, snel te schakelen, zaken bij te sturen en problemen op te lossen. Alles wat er nodig is om jouw project tot een meer dan goed einde te brengen!

Joey Filemon

Joey Filemon

Een eerste indruk is goud waard. Zonder het door te hebben heeft de bezoeker binnen een seconde al een oordeel over jouw organisatie gevormd, puur op basis van de uitstraling. Ik zorg ervoor dat het design past bij je organisatie en bij de doelgroep!

Canberk

Canberk

I develop modules for the robust framework of Content Power, extend its capabilities and functionality, help to increase the user experience. I also help the team whenever I'm needed, wherever I'm needed.

Content Power

Wij realiseren branchespecifiek maatwerk. 
Hoe? Door het ontwikkelen van webapplicaties die perfect passen bij jouw onderneming.

Contact

Neem contact op 

Content Power

Full Service Internetbureau

Sir Winston Churchillaan 299
2288 DC Rijswijk

 

Telefoon:

+31 (0)15 214 8308

 

Email:

info@contentpower.nl

Over Content Power

Wij realiseren branchespecifiek maatwerk. 
Hoe? Door het ontwikkelen van webapplicaties die perfect passen bij jouw onderneming. Wij verplaatsen ons in jouw organisatie, en denken actief mee in het proces. Wij verzorgen de techniek om elk vraagstuk op te lossen.