Content Power

Online systemen op maat gemaakt

Aansluiten op bestaande workflows

Achter de zichtbare commerciële kant van een website en/of webshop gaat een hele organisatie schuil. Van de afhandeling van aankopen en aanvragen tot het afhandelen van support en de administratieve verwerking. Vaak zijn hier naast de website ook nog een tal van andere programma's zoals boekhouding en CRM bij nodig. Een backoffice op maat die al deze zaken verbindt en de juiste schermen biedt om al deze zaken te regelen is dan bijna de enige reële optie.

Wij realiseren al 20 jaar online systemen op maat die gericht zijn op het automatiseren van bedrijfsprocessen. De software past zich aan aan hoe de organisatie werkt, niet andersom!

Dashboard: verzamelen en tonen van data

Websiteverkeer, inkomsten, uitgaven, contactgegeven, conversies, bestellingen, aanmeldingen: als groeiende onderneming wordt het steeds moeilijker hier inzicht in te houden. Wij verzamelen alle gegevens in één systeem en verbinden de lijntjes. Hieruit genereren wij overzichten die het niet alleen mogelijk maken de bedrijfsvoering inzichtelijk te houden, het geeft je ook de informatie om de juiste beslissingen te maken die nodig zijn voor verdere groei.

Voor een tal van populaire systemen hebben wij koppelingen die gebruikt kunnen worden. Voor overige koppelingen nemen wij contact op met de leverancier en werken daarna de koppeling verder uit. Ook zorgen wij er voor dat de gegevens ook eenvoudig extern te gebruiken zijn. Door deze door te sturen naar externe systemen of beschikbaar te maken in Excel of PDF.

Fixed price en heldere planning

Over het design en de details kunnen we gedurende het project brainstormen. Maar je wilt wel vooraf weten waar je aan toe bent als het gaat om prijs en planning. Dat begrijpen wij. Daarom werken wij in projecten altijd met een vaste prijs en een duidelijke planning. 

Jan Niemantsverdriet

Op maat gemaakt

Heb jij een idee wat omgezet moet worden naar een webapplicatie, app of combinatie van beide? Dan vertel ik je graag waarom wij juist hierin uitblinken.

Webapplicatie laten maken

Met 20 jaar ervaring in de realisatie van webapplicaties zijn wij in staat elk concept succesvol om te zetten naar een online succes.

Portfolio

Benieuwd naar wat we kunnen? Neem dan een kijkje bij ons eerder gerealiseerd werk.

Website & app

Versterk je website met een app (of ondersom). Bekijk de mogelijkheden en voordelen!

Contact

Neem contact op 

Content Power

Full Service Internetbureau

Sir Winston Churchillaan 299
2288 DC Rijswijk

 

Telefoon:

+31 (0)15 214 8308

 

Email:

info@contentpower.nl

Over Content Power

Wij realiseren branchespecifiek maatwerk. 
Hoe? Door het ontwikkelen van webapplicaties die perfect passen bij jouw onderneming. Wij verplaatsen ons in jouw organisatie, en denken actief mee in het proces. Wij verzorgen de techniek om elk vraagstuk op te lossen.