Handleiding aanmaken YouTube account

1. Om een YouTube account (kanaal) te maken ga je daarvoor naar www.youtube.com. Je hebt hiervoor een Google account nodig.
  2. Klik op sign in en vul je email en wachtwoord in. Je vult hier je email en wachtwoord in die je ook gebruikt voor je Google account.
  3. Als je ingelogd bent klik je links in het menu op 'my channel'. Er komt een poppup met de naam 'Use YouTube as…'. Onderaan de poppup kan je klikken op 'use a business or other name' om een bedrijfs kanaal te beginnen.
  4. Je vult de naam van het kanaal in en je geeft aan waarvan het kanaal is. Het kan gaan om een kanaal voor een bedrijf, product of een artiest. Kies wat van toepassing is.
  5. Na het invullen klik je op de knop 'done'. Je hebt nu je eigen YouTube kanaal.