Pinnen

Wat is een pin?

Als u ingelogd bent in het CMS, ziet u ingestelde knoppen die bepaalde acties uitvoeren. Deze knoppen worden ook wel pinnen genoemd.

Zelf aanpasbaar

De pinnen zijn de manier waarop u door het CMS kan navigeren. De pinnen zijn versleepbaar en qua naam zelf aan te passen. Zo heeft u de volledige vrijheid uw CMS in te richten zoals u zelf wilt!

Altijd bereikbaar

Wanneer u op een pin, wordt de actie uitgevoerd die erbij hoort. Dit kan het openen van lijsten zijn, of het bewerken van specifieke items. Waar u zich ook in het CMS bevindt, de pinnen worden altijd onderaan de pagina verborgen.

Door uw muis naar de onderkant van uw scherm te bewegen, komen de pinnen vanzelf omhoog, zodat u verder kunt navigeren.