Pagina's

Bij elke site zijn er 2 pins altijd aanwezig: pagina's en bestanden. Klik op de Pagina's pin om de lijst met pagina's te openen.

Bewerken

Ga met de muis over een pagina heen. Er verschijnen dan verschillende knopjes.

Inhoud

Om een pagina inhoud te bewerken, klik op . Er zal een popup verschijnen waarin de inhoud bewerkt kan worden.

SEO

Om de SEO van een pagina aan te passen, klik op . Er zal een popup verschijnen waar alle SEO benodigde informatie bewerkt kan worden.

Volgorde

Om de volgorde aan te passen, klik en sleep voor/achter elementen om de volgorde aan te passen.

Toevoegen

Rechts onderin staat een ronde knop . Er wordt een popup geopend met welk type pagina toegevoegd moet worden. Klik op Pagina, waarnaar er een nieuwe popup getoond zal worden om een nieuwe pagina informatie in te vullen.

Verwijderen

Om een pagina te verwijderen, klik op . Na een bevestiging zal de pagina verwijderd worden.