Inloggen

CMS

Het CMS is toegankelijk vanaf elke browser. Zo kunt u waar u ook bent aanpassingen aan de site verrichten.

Om in te loggen, dient u /edit achter de domeinnaam te zetten die u gebruikt om de site te bekijken. Bijvoorbeeld, als uw site beschikbaar is via http://www.[website].nl, dan gaat u naar http://www.[website].nl/edit.

Eenmaal aangekomen, zou u het volgende login scherm moeten zien:

Inloggegevens

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in die van Content Power ontvangen heeft.

Als u ingelogd hebt, wordt de pagina herladen en bevindt u zich in het CMS. Hier kunt u aan de hand van de ingestelde pinnen de inhoud van uw site aanpassen.