Bestanden en mappen

Bij elke site zijn er 2 pins altijd aanwezig: pagina's en bestanden. Klik op de Bestanden pin om de lijst met bestanden en mappen te openen.

Bewerken

Ga met de muis over een bestand of map heen. Er verschijnen dan verschillende knopjes.

Inhoud

Om een bestand of map inhoud te bewerken, klik op . Er zal een popup verschijnen waarin de inhoud bewerkt kan worden.

SEO

Om de SEO van een bestand aan te passen, klik op . Er zal een popup verschijnen waar alle SEO benodigde informatie bewerkt kan worden.

Toevoegen

Rechts onderin staat een ronde knop . Er wordt een popup geopend met of je een bestand of map wilt toevoegen. Er komt dan een nieuwe popup om een bestand up te loaden of map aan te maken.

Verwijderen

Om een bestand te verwijderen, klik op . Na een bevestiging zal het bestand verwijderd worden.

LET OP! Wanneer een map verwijderd wordt, worden alle bestanden in de map ook verwijderd.