Plakken en opmaak

Als tekst wordt gekopieerd uit een Word document of andere website kan er opmaak, zoals lettertype of lettergrootte, mee komen. De tekst ziet er dan anders uit dan andere tekst op de website. Om de tekst weer te herstellen naar de opmaak die bij de website hoort:

1. Open het item (pagina, nieuwsbericht of anders) waar de tekst met de incorrecte opmaak in voorkomt
  2. Selecteer de tekst waarvan de opmaak gecorigeerd moet worden
  3. Klik op de "Opmaak verwijderen" knop. Dit is de 5e knop in de bovenste balk van de tekst editor.

Tip: Als je de muis even stil zet boven een knop in de werkbalk zonder er op te klikken verschijnt na een seconde een kort komschrijving van de knop.