Een link aanmaken

Een link naar een andere pagina

1. Selecteer de tekst die je klikbaar wilt maken
  2. Klik op de "Link invoegen/wijzigen" knop. Dit is de 5e knop van rechts op de bovenste balk
  3. In het keuzeveld onder "Link naar" kies voor "pagina"
  4. In het keuzeveld ernaast selecteer de pagina waarnaar je wilt linken
  5. Klik op OK

Een link naar een andere website

1. Selecteer de tekst die je klikbaar wilt maken
  2. Klik op de "Link invoegen/wijzigen" knop. Dit is de 5e knop van rechts op de bovenste balk
  3. In het veld onder URL typt of plak de url waarnaar je wilt verwijzen
  4. Klik op OK

Een link naar een bestand (ter download)

1. Selecteer de tekst die je klikbaar wilt maken
  2. Klik op de "Link invoegen/wijzigen" knop. Dit is de 5e knop van rechts op de bovenste balk
  3. Klik op de knop "klik hier om een link te maken naar een bestand"
  4. Klik op het bestand waarnaar gelinkt moet worden
  5. Klik op OK

Tip: als het bestand waar naar je wil linken nog niet in de bestandenlijst voorkomt, kan jr deze toevoegen met de "Voeg nieuw bestand toe:" optie bovenin de bestandenpopup.

Link maken naar een emailadres

LET OP: een link naar een e-mail adres op uw website kan er voor zorgen dat u veel meer spam ontvangt!

1. Selecteer de tekst die u klikbaar wilt maken
  2. Klik op de "Link invoegen/wijzigen" knop. Dit is de 5e knop van rechts op de bovenste balk
  3. Bij "Linktype" kies voor "E-mail"
  4. In het veld onder "E-mailadres" typt  het e-mail adres waarnaar je wil linken
  5. Je kan eventueel ook een onderwerp en inhoud van het bericht opgeven. Deze kan de bezoeker zelf nog aanpassen alvorent het bericht te sturen. De inhoud van de mail mag echter niet uit meerdere regels bestaan.
  6. Klik op OK