Content Power

Processen automatiseren

Het automatiseren van processen is een investering die zichzelf snel terugverdient. Door minder tijd te besteden aan repetitieve taken, meer kwaliteit en vorm vast te leggen, en vaak ook nog meer inzicht verkrijgen. De voordelen zijn direct zichtbaar als voor de automatisering de bestaande bedrijfsprocessen, software en databanken worden gebruikt.

Wij richten ons altijd op automatisering waarbij deze de organisatie ondersteunt en het de bedrijfsprocessen daadwerkelijk verbetert en meer waardevolle inzichten creëert!

Smartphone top bar
Jan Niemantsverdriet

Met al meer dan 18 jaar ervaring in ons team hebben wij voor (bijna) elk vraagstuk wel een passend antwoord.

Heb je een vraag per mail? Mail mij

Achtergrond
Gebruiker centraal

Bedrijfsprocessen automatiseren

Wij helpen om bestaande bedrijfsprocessen in kaart te brengen, en verdiepen ons in de situatie. Op welke plaats is het meeste resultaat te behalen? Door de processen te vinden waarbij automatiseren direct de meeste meerwaarde oplevert, werken wij direct van de start af aan concrete verbeteringen om de efficiëntie binnen jouw organisatie te verhogen.

Koppelen met externe systemen

Koppelen met bestaande software

Veel voorkomende taken die uitstekend te automatiseren zijn, zijn het overzetten van gegevens uit één systeem naar het andere, of controles uitvoeren over data in meerdere systemen, of gegevens handmatig samenvoegen. Wij kijken, eventueel met de leveranciers van bestaande systemen, hoe de verschillende softwaresystemen efficiënt aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Dashboards en rapportages

Gebruiksvriendelijke dashboards en portals

De reden om processen te automatiseren is om efficiënter, eenvoudiger en prettiger te kunnen werken. Daarom besteden wij veel tijd aan gebruiksvriendelijke schermen om mee te werken, en voorzien wij in overzichtelijke en waardevolle dashboards om nieuwe inzichten, analyses en aggregaties mee te creëeren.

Quote

Voor Celtic Tours, een online reisspecialist, hebben wij de volledige back-end op maat gemaakt. Van het opzetten van reizen en steden tot het afhandelen van boekingen, van het bepalen van de prijzen per seizoen tot het inzien van de resultaten in dashboards. Alle processen en de bijbehorende administratie zijn afgestemd op de reisbranche en de specifieke werkwijze van Celtic Tours.

Het resultaat? Tot 50% minder administratieve lasten, prognoses over hoe het seizoen vordert, betere ondersteuning voor klanten, en veel waardevolle inzichten om het volgende seizoen weer op in te spelen. Een investering die zich al gauw terug betaalde.

celtic tours

Celtic Tours

opdracht: cms / reserveringssysteem / dashboards

Achtergrond

Interesse?

Bel of mail voor een afspraak of om de mogelijkheden door te spreken.

Telefoon:
015 214 8308
Email:
niemantsverdriet@contentpower.nl
Jan Niemantsverdriet
Jan Niemantsverdriet

Verwantwoordelijk voor het omzetten van bedrijfsprocessen naar een projectplan op maat.

Naam
E-mailadres