Wereldwijd tax consultancy op de kaart zetten
TPA Global

Als het gaat om tax and transfer pricing kan je eigenlijk niet om TPA Global heen. Met een wereldwijd netwerk van professionals, kunnen zij zich makkelijk meten met de top four. Dit maakte de uitdaging voor deze website ook uniek: presenteer één wereldwijd merk, maar koppel de bezoeker wel direct aan de beste specialist voor zijn vraag.

Een vast verhaal in een veranderde omgeving

Er is de laatste tijd veel te doen geweest over tax and transferpricing. De regelgeving wereldwijd wordt in een rap tempo aangepast om complexe belastingregelingen tegen te gaan. Dit betekend dat TPA Global in een snel wijzigend speelveld zit.

Juist binnen die turbulente omgeving wil je als bedrijf ook iets consistents laten zien: expertise. Daarom is er bij TPA Global gekozen voor een mix van snel wijzigende content, zoals nieuws en whitepapers, en een meer vast deel waarin de expertise van TPA Global wordt uitgewerkt.

De juiste professional voor het juiste vraagstuk

Juist als expertise je unique selling point is, is het belangrijk om potentiële klanten in contact te brengen met professionals die qua kennis aansluiten op jouw vraagstuk en kennis hebben over jouw regio. Hiervoor is binnen de website een speciale pagina ingericht.

Naast dat je eenvoudig de juiste professional moet kunnen vinden, moet je er ook op kunnen vertrouwen dat deze gegevens nog steeds actueel zijn. Net als bij elke organisatie zijn er regelmatig wisselingen in wie op welk vakgebied en binnen welke regio beschikbaar is. Daarom was het bij het realiseren van deze pagina het essentieel om technische link te leggen met de database met HR gegevens. Alleen zo kan gegarandeerd worden dat de match tussen vraag en aanbod op de website altijd klopt.

Informatiestromen laten kloppen

Met een organisatie van deze omvang en een wereldwijd publiek dient zich een extra uitdaging aan. Hoe zorg je er voor dat de juiste informatie bij de juiste persoon terechtkomt. Dit gaat bij een website als deze verder dan enkel de SEO dusdanig inrichten dat de juiste pagina's bij de juiste zoekopdrachten tevoorschijn komen. Ook de navigatie binnen de website moet bezoekers naar de juiste informatie of contactpersoon leiden. Ook de contactverzoeken die vanuit de website komen, moeten naar de juiste afdelingen en personen worden geleid. Al met al een klus die veel van de ontwikkeling van de website en de beheerders heeft gevraagd en blijft vragen. Met wel juist het type uitdaging waar wij graag onze tanden in zetten.

Bekijk meer projecten
Musical Awards
BestHotelOffers
TPA Global
Contact

Adres

Sir Winston Churchillaan 299
2288 DC Rijswijk

 

Telefoon:

+31 (0)15 214 8308

 

Email:

info@contentpower.nl

Over Content Power

Wij leveren branchespecifiek maatwerk waarbij we een webapplicatie ontwikkelen die perfect past bij jouw organisatie. Wij maken het verschil doordat we actief meedenken over de technische mogelijkheden die komen kijken bij jouw vraagstuk.

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy