Reiswebsite op maat: Interlodge

De wintersportreizen branche is een competatieve markt. Eén waar Interlodge al jaren zijn eigen deel in heeft, door uit te blinken in aanbod en persoonlijke benadering. Dit maakt Interlodge, temidden van de grote aanbieders, toch een favoriete aanbieder bij vele fanatieke wintersporters.

Wintersport: sport en gezeligheid

Wintersport is een combinatie van er sportief er tussen uit zijn en gezellig met elkaar vakantie vieren. Die combinatie dient de website dan ook uit te stralen. De kleurstelling zet al binnen een eerste oogopslag het wintergevoel klaar. Het koele blauw in combinatie met de warme oranje en rode details zetten de sfeerd. Het ruime aanbod aan foto's helpen je verder om in de wintersport voorpret te komen.

Ruim aanbod: vinden op de website

Interlodge heeft een zeer ruim aanbod aan reizen op de website staan; voor elke wintersport wat wils. Maar hoe vind je dat? Het vinden, niet het zoeken op zich, is één van de belangrijke diensten die de website aan de bezoeker beidt. Op de homepage geeft een filter je de mogelijkheid om aan te geven wat voor jou belangrijk is. Het aanbod wordt dan netjes gefilterd op jouw criteria zodat je eenvoudig door de resterende keuze heen kan bladeren.

Naast de filter op het aanbod zijn er ook nog overzichtspagina's en natuurlijk de telefonische service van Interlodge die het vinden van de juiste vakantie tot een garantie maken.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Een snelle prijsinschatting of gedetailleerde offerte? Wij werken ideeen met plezier verder uit!
Of op zoek naar meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertises?