Evenementenwebsite: Delft Blues

Een website die voorafgaand aan het Delft Blues Festival het ferstival op de juiste manier promoot, op zowel desktop, tablet als mobiel. Daarnaast moest tijdens het evenement, voornamelijk op mobiel, de bands, de locaties en het bijbehorende programma eenvoudig opgezocht kunnen worden. Dit was de uitdaging die aan deze website ten grondslag lag.

Uitstraling en eenvoud

Op basis van het ontwerp van P& Ontwerp en een aantal gezamenlijke sessies is deze website tot stand gekomen. Het ontwerp is simpel en de informatie is eenvoudig te vinden. Tegelijk is er alle ruimte genomen, in het geheel en in de details, om de sfeer die bij zo'n bijzonder festival hoort naar voren te brengen. Het is de combinatie van de eenvoud en de juiste snaar die geraakt is bij het ontwerp die de website als een succesvol visitekaartje voor het festival maken.

Eenvoud naar mobiel

 De eenvoud is gelijk de kracht geweest voor de weergave op mobiel tijdens het festival. De overzichten van bands en locaties waren al vanuit de start geschikt gemaakt voor mobiel. Daarbij is gekozen om de visuele elementen toch een plek te geven, zodat ook tijdens het festival de sfeer van de website blijft staan. Een filter boven de lijsten maakt het eenvoudig op mobiel te zoeken en het feit dat daarna alles met één tik van de vinger bereikbaar is maakt de website ook tijdens het festival tot een 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Een snelle prijsinschatting of gedetailleerde offerte? Wij werken ideeen met plezier verder uit!
Of op zoek naar meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertises?