Congres website: NEVI

Inspireren: van online naar offline

Als branche-organisatie organiseerd NEVI een tal van onderwerpen die voor haar leden interresant zijn. Elk een eigen thema, eigen locatie en eigen insteek. Maar allen met hetzelfde doel: leden inspireren en een plek voor netwerken bieden.

Voor NEVI hebben wij een platform opgezet in twee uitersten. Aan de ene kant de mogelijkheid om elk congres een eigen gezicht, een eigen inhoud en een eigen schrijfproces te geven. Aan de andere kant de processen aan de achterkant zo ver standariseren dat de aandacht besteed kan worden aan de inhoud van het congres, niet de administratie er van. Tegelijkertijd hebben we het voor leden zo makkelijk mogelijk gemaakt om in te schrijven; van inloggen met hun NEVI nummer tot aanmelden met LinkedIn. Wij hopen hiermee een steentje bijgedragen te hebben aan zowel het online als het offline inspireren van de NEVI leden.

Een van de congreswebsites: www.nevi-zorgcongres.nl

White label websites

Voor de websites van NEVI hebben we een platform neergezet waarin meerdere congressen in beheerd en gepresenteerd konden worden. De ontwerpen kunnen per congres worden opgemaakt. Ook het inschrijfproces kan per congres aangepast worden naar behoefte. Op deze manier kan bij elk congres en elke doelgroep een passende oplossing worden gekozen.

Aan de achterkant is de verwerking juist uniform. Alle informatie word op dezelfde manier geplaatst in het backoffice systeem van NEVI zelf. Van inloggen, inschrijven tot online betalen, alles is gestandariseerd aan de achterkant.

4 fases: aanloop, inschrijven, de dag, terugblikken

De congres websites aan de voorkant hebben gemeen dat ze in de loop van een jaar 4 functies vervullen:

Aanloop naar het congres

In de aanloop naar het congres moet vooral de bekendheid van het congres worden neergezet. Alhoewel niet alle sprekers of het hele programma al bekend zijn. Wel moet door nieuwsberichten, highights op de homepage en social media bekendheid gegeven worden aan het congres.

Inschrijven via LinkedIn

Enkele weken voor de congresdag begint het inschrijven. Om het de bezoekers makkelijk te maken zijn er 3 opties: gewoon inschrijven, inschrijven d.m.v. van je LinkedIn profiel en inloggen met je NEVI account. Verder word aan het einde de optie geboden om het bedrag ofwel direct online te betalen of later via factuur te voldoen.

De congresdag(en)

Tijdens de congresdagen is vooral de speciaal gemaakte mobiele versie van belang. Op de mobiele versie zijn het programma en de sprekers vooral eenvoudig door te bladeren. Ook is er de mogelijkheid om bij aankomst in te checken via mobiel. Anderen kunnen zo zien of er bekenden zijn ingechecked en zo is er gelijk de mogelijkheid voor bijpraten of netwerken.

Terugblikken

Op een congres komt veel op je af in korte tijd. Daarom is het altijd fijn als er de mogelijkheid is om terug te blikken. Presentaties, foto's en het programma zijn aanknopingspunten om de kennis van die dag nogmaals de revue te laten passeren.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Een snelle prijsinschatting of gedetailleerde offerte? Wij werken ideeen met plezier verder uit!
Of op zoek naar meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertises?