Een maatwerk portal...

  • doet wat je gebruikers ervan verwachten;
  • is overal eenvoudig zelf te beheren;
  • sluit naadloos aan bij software en data die je al hebt;
  • werkt plezierig, snel en intuïtief.

Klantenportaal, de online toegang tot jouw organisatie  

Maak je klantportal nog beter dan je fysieke toegang

Je klantportaal is de online versie van jouw organisatie en biedt toegang voor klanten, leden, werknemers, partners en leveranciers. In het klantportal geef je jouw belangrijkste stakeholders volledige controle over wat ze moeten en willen doen. Dus is het van belang dat je gebruikers je organisatie en processen herkennen. Content Power ontwikkelt je online klantenportaal en maakt het waar mogelijk zelfs prettiger, sneller en toegankelijker dan je fysieke entree.

Vrijblijvende powersessie

Gebruiksvriendelijke portal voor Voluntale

Voluntale

Wij wilden vrijwilligers en organisaties online bij elkaar brengen. Content Power ontwikkelde voor ons een gebruiksvriendelijke portal waar beide partijen de juiste match vinden en eenvoudig contact kunnen leggen.

Lees de hele case

Een klantportaal op maat is niet duur

Elke organisatie heeft zijn eigen processen. Daarom kies je voor een online klantportaal op maat. Content Power helpt jouw organisatie om met succes de stap naar online te zetten en van deze kans gebruik te maken om wensen die tot nu toe niet mogelijk waren, te vervullen.

We helpen je om ...

Onze aanpak: Power Proces voor jouw klantenportaal

De beste aanpak voor je klantportal is een aanpak waarin business en brains samenkomen. Daarom starten we ons Power Proces altijd met een gezamenlijke brainstorm om jouw idee vleugels te geven. 

Inventarisatie
Samen bespreken we je ideeën en begeleiden wij je van offline naar online, zodat je werkt aan een klantportal op maat - binnen tijd en budget. We analyseren je processen, rollen en verantwoordelijkheden en benutten de kansen om irritaties uit de weg te ruimen en nieuwe verbeterkansen te pakken.
 

Indeling
Na de inventarisatie kijken we samen hoe we het project optimaal indelen. Wat is essentieel? Waar is het laaghangend fruit? Met welke stappen of processen boeken we de grootste successen? We ontdekken met welke aanpak je het hoogste rendement of de grootste groei kunt halen.
 

Realisatie
Stap voor stap krijgt jouw klantportaal vorm. Van design en branding tot technische realisatie. Bij elke stap betrekken we jou en anderen die nodig zijn voor een succesvol portal. Van designers tot developers en van gebruikers tot beheerders. Wij onderhouden de contacten voor minimale ruis en maximale resultaten. 

Fotoportaal voor Fotostudio Regina

Fotostudio Regina

Voor meer dan 150 kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen maken wij elk jaar fotoshoots van kinderen. Content Power ontwikkelde ons fotoportaal waarop ouders veilig en snel kunnen bestellen. Wij kunnen bestellingen makkelijker afhandelen en hebben nu meer inzicht in het gebruik.

Lees de hele case

Voorbeelden van een online klantenportaal

Een klantenportaal is er voor vele doeleinden. Het doel bepaalt in grote lijnen welke functionaliteiten jouw online oplossing nodig heeft. 

Welk doel heeft jouw portal?

En wij hebben het gebouwd…

Bekijk enkele succesvolle portals of download nu alvast onze gratis Factsheet met 10 cruciale vragen die je gesteld moet hebben voordat je überhaupt een portal gaat maken.

Gratis downloaden

Maak je klantportal samen met Content Power

Maak je online platform succesvol van idee tot lancering met Content Power.. We denken mee met jouw business en nemen je mee in elke stap, zodat het jouw platform is, wordt en blijft.

Vrijblijvende powersessie
Call to action beeld powersessie

Platforms, apps en portals

Om online te slagen, heb je power nodig. Experts die de digitale wereld snappen, maar nog belangrijker: die jouw business begrijpen. Zet onze hersenen aan het werk en volg je idee in elke stap naar een krachtige online oplossing: jouw platform, klantportal of (mobiele) app op maat. 

Ontdek aanpak

Content Power

Sir Winston Churchilllaan 299
2288 DC Rijswijk

Tel.: 015 214 8308

E-mail: info@contentpower.nl

Linkedin
Twitter

Blogs
Partners

Ayden logo
Amazone webservices logo
Google Data Studio logo
Pay.nl logo
Privacy statementAlgemene voorwaarden