Conversie, conversie, conversie!
BestHotelOffers

BestHotelOffers is één van de grootste hotel affiliate websites van Nederland. Vanaf het moment dat we met hen zijn gaan werken, was het doel dan ook helder: zo veel mogelijk reislustige bezoekers doorverwijzen naar de juist hotelwebsite.

Sfeer is conversie

Als we een vakantie gaan plannenn, willen we direct in de juiste sferen komen. Een deel van de pret is immers ook de voorpret. Daarom is bij de opzet van de pagina gekozen voor veel beeldmateriaal en weinig tekst. Op de homepage voel je je gelijk even weg van je eigen huiskamer (of waar je ook bent). Door direct op vakantiesfeer te mikken (beeld & rust), blijven aanzienlijk meer bezoekers op deze website.

Snelheid is conversie

Alhoewel we het nog maar weinig gebruiken, hadden die ouderwetse papieren vakantiebrochures wel een voordeel: je hoefde nooit te wachten tot de volgende pagina geladen werd. Dat maakte het zo leuk om door die brochures heen te bladeren.

Juist dat gevoel maakt snelheid zo essentieel. Daarom proberen we al jaren om elke keer weer een paar miliseconde van de laadtijd van de pagina af te halen. En dat zie je terug in de conversie.

Multidevice is conversie

Een website alleen is tegenwoordig nog maar zelden genoeg. Daarom hebben we voor BestHotelOffers Android en iOS apps gelanceerd. We maken daarbij gebruik van veelal dezelfde techniek, zodat de lessen die geleerd worden op één platform direct doorvertaald worden naar de anderen. Deze synergie zorgt er voor dat we continu op alle vlakken stappen vooruit kunnen zettten en BestHotelOffers de concurentie voor kan blijven.

Bekijk meer projecten
Musical Awards
BestHotelOffers
TPA Global
Contact

Adres

Sir Winston Churchillaan 299
2288 DC Rijswijk

 

Telefoon:

+31 (0)15 214 8308

 

Email:

info@contentpower.nl

Over Content Power

Wij leveren branchespecifiek maatwerk waarbij we een webapplicatie ontwikkelen die perfect past bij jouw organisatie. Wij maken het verschil doordat we actief meedenken over de technische mogelijkheden die komen kijken bij jouw vraagstuk.

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy