Webwinkel op maat

Direct aan de slag of even brainstormen?

Wil je even brainstormen over je idee? Misschien gewoon even kennismaken om te zien wie wij zijn? In een vrijblijvend Skype gesprek nemen we graag alles even door.

Skype afspraak maken

Snel een antwoord op je vragen? Eerst even weten of iets uberhaupt mogelijk is en aan wat voor prijsen je moet denken? Telefonisch heb je direct antwoord.

Telefonische overleggen

Wil je een prijsindicatie of offerte zodat je deze kan vergelijken met anderen? Of te kijken of het voor jou uit kan om hier mee aan de slag te gaan? Stuur ons je verhaal en wij rekenen het voor je uit.

Prijsindicatie opvragen
Bel ons op 015-2148308 of vul onderstaand formulier in dan bellen we jou terug.
Onze insteek
Persoonlijk contact
De meeste waar voor je geld
Samen ontwikkelen
tab 5
tab 6
tab 7
tab 8

Onze insteek

Wij geloven dat een webwinkel alleen een succes kan worden als deze van het begin af aan is afgestemd op de producten en het publiek. De bezoeker moet het gevoel hebben dat de website, net als een goede verkoper, hem of haar bij elke keuze en stap wil helpen. Dat rondklikken en kopen in de webwinkel leuk, makkelijk en vertrouwd is.

Wij zijn goed in techniek en kunnen er ongelofelijk enthousiast van worden. Maar we vergeten nooit dat de techniek er enkel is om een ultieme winkelervaring te bouwen rondom de aangeboden producten.

Persoonlijk contact

Het realiseren van een goede webwinkel vereist dat een hoop details kloppen. Daarom zijn vooraf één of meerdere persoonlijke gesprekken altijd noodzakelijk. Daar in kunnen echt een gevoel krijgen voor de producten en de doelgroep.

Ook hebben kunnen we in deze gesprekken in meer detail treden over hoe de verkoop precies in zijn werk moet gaan: van inkoop tot facturatie en verzending. We leveren immers niet alleen de website die de klant helpt online te shoppen, maar ook de software aan de achterkant die helpt alle processen rondom de verkoop zo makkelijk en efficient mogelijk te laten verlopen.

De meeste waar voor je geld

Als je oppervlakkig kijkt lijken alle webwinkels op elkaar. En veel onderdelen, alhoewel anders vormgegeven, zijn ook hetzelfde Toch blijkt keer op keer dat standaard webwinkel pakketten niet voldoen. Net op het punt waar je onderscheidend wilt zijn is er geen ruimte.

Daarom kiezen wij voor een andere aanpak. Wij pakken al deze losse standaard onderdelen en gaan als een puzzel, samen met de klant, kijken hoe deze het beste samen kunnen komen tot een webwinkel die oprecht afgestemd is op deze producten en deze doelgroep.

Omdat wij niet het hele project van de grond af aan hoeven te schrijven maar ook niet de beperkingen hebben van een vast product, kunnen we veel meer tijd, geld en aandacht besteden aan de zaken die  deze webwinkel uniek maken. Zo krijg je de meeste waarde voor je geld.

Samen ontwikkelen

Als op papier zetten en je dan voor weken terugtrekken achter je scherm, daar geloven wij niet zo in. Het is essentieel continu te kijken of je op de juiste weg bent. Daarom hebben wij continu tussentijdse opleveringen en ook continu overleg. Het is alleen mogelijk om de webwinkel echt op maat te maken als de klant op die manier een onderdeel is van het ontwikkeltraject.

Indien nodig kunnen we zelfs een keer in de winkel of in het magazijn komen kijken. Om een gevoel te krijgen voor de sfeer, de producten of de huidige manier van werken.

Wil je een prijsindicatie of offerte zodat je deze kan vergelijken met anderen?
0.00
Wil je een prijsindicatie of offerte zodat je deze kan vergelijken met anderen?
0.00
Wil je een prijsindicatie of offerte zodat je deze kan vergelijken met anderen?
0.00

Tab 4

Cras vitae erat venenatis felis euismod maximus vitae nec erat. Vestibulum lacinia finibus ante vel aliquam. Sed at lectus tempor, finibus ligula at, dignissim sapien. Pellentesque eget sollicitudin magna. Cras non molestie massa. Integer a diam non lorem consectetur rhoncus vel a nisi. Nullam ante lectus, ultricies quis elementum dapibus, sagittis et risus. Ut et rutrum lacus, quis suscipit tellus. Nulla vel dolor sem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer egestas orci a quam venenatis fermentum. Duis tincidunt vehicula sem et molestie.

inhoud 6
inhoud 7
inhoud 8