Online software op maat

Waar doen we het voor?

Software is ter ondersteuning; het helpt je je doelen te bereiken. Daarom geloven wij in het werken vanuit perspectief van de klant. De doelstellingen bepalen welke code we gaan schrijven en de eindgebruikers hoe het programma het prettigst werkt.

Hoe enthousiast we ook we ook kunnen worden van de techniek en software, we verliezen nooit het doel en het perspectief van de klant uit het oog.

Persoonlijk contact

Alhoewel de specificaties prima via mail uitgewisseld kunnen worden zijn één of meerdere persoonlijke gesprekken altijd noodzakelijk. Daar komen de aandachtspunten en pijnpunten meestal pas echt boven water.

Ook hebben kunnen we in deze gesprekken in meer detail treden over de huidige processen en de gewenste processen. De software is immers ter ondersteuning en moet zo goed mogelijk aansluiten op de organisatie. Ook proberen een duidelijk beeld te krijgen van de eindgebruikers, zowel medewerkers als eventuele klanten. Dan weten we ook op wie we de software af moeten stemmen.

De meeste waar voor je geld

Als je software in heel kleine handelingen opdeelt blijken ze opeens heel veel op elkaar te lijken. Er wordt gezocht, gegevens ingevoerd, mails verstuurd, ingelogd, berekeningen gedaan, rapportages opgesteld. In de afgelopen 15 jaar hebben we veel geïnvesteerd deze handelingen goed te ondersteunen. De software daarvoor ligt bij ons klaar.
De puzzel bij elke opdracht is hoe deze onderdelen in elkaar te laten vallen dat het geheel precies doet wat het moet doen. En omdat wij niet het hele project van de grond af aan hoeven te schrijven, kunnen we veel meer tijd, geld en aandacht besteden aan de zaken die dit project uniek maken. Zo krijg je de meeste waarde voor je geld.

Samen ontwikkelen

Alles op papier zetten en je dan voor weken terugtrekken achter je scherm, daar geloven wij niet zo in. Het is essentieel continu te kijken of je op de juiste weg bent. Daarom hebben wij continu tussentijdse opleveringen en ook continu overleg. Het is alleen mogelijk om de software echt op maat te maken als de klant op die manier een onderdeel is van het ontwikkelteam.

Indien nodig kunnen we zelfs enkele dagen op locatie werken of in een werkplek voorzien bij ons op kantoor om er voor te zorgen dat snel geschakeld kan worden en de optimale oplossing gekozen wordt.