Evenementswebsite op maat

Waar draait het bij een evenementswebsite om?

Een evenement- of congreswebsite is veel meer dan een plek waar je je kan aanmelden. Het is eerste plek waar de verwachting van de bezoekers wordt gezet. De sfeer en uitstraling moeten aansluiten op het evenement zelf. De aanmeldprocedure moet enthousiasmeren, niet frustreren. Voor ons draait het maken van een evenementswebsite om het zetten van de juiste toon voor het de dag(en) zelf!

Persoonlijk contact

Voor we van start kunnen is een persoonlijk gesprek essentieel. In dat gesprek kunnen we pas echt uitvinden welke verwachtingen en sfeer we via de website over zullen brengen.
Ook hebben kunnen we in deze gesprekken in meer detail treden over organisatie, vooral omtrent het registreren.

In dit gesprek leggen we de basis voor uitstraling. Maar ook op welke manier we de registratie kunnen faciliteren. Zowel op de website voor de bezoekers als in de back-end voor de organisatoren.

De meeste waar voor je geld

Als je andere evenementwebsites in heel kleine onderdelen opdeelt blijken ze opeens heel veel op elkaar te lijken. Programma, nieuws, aanmelden, online betalen, nieuwsbrieven, etc. In de afgelopen 15 jaar hebben we veel geïnvesteerd deze ondersteunen goed te ondersteunen. De software daarvoor ligt bij ons klaar.

De puzzel bij elke opdracht is hoe deze onderdelen in elkaar te laten vallen dat de website geheel is afgestemd op het evenement. En omdat wij niet het hele project van de grond af aan hoeven te schrijven, kunnen we veel meer tijd, geld en aandacht besteden aan het afstemmen van de website op elk aspect van het evement. Zo krijg je de meeste waarde voor je geld.

Communicatie en ontzorgen

Het organiseren van een evenement is meestal een intensief proces. Het is ons doel om tijdens dit proces er voor te zorgen dat elke beslissing, zowel inhoudelijk als organisatorisch terugkomt in het design en de functionaliteit van de website. Tegelijk willen we zoveel mogelijk ontzorgen zodat jij je kan richten op de organisatie van het fysieke deel.