Maatwerk als uitgangspunt

Sinds de oprichting van Content Power richten we ons puur op het leveren van conversiegericht maatwerk. Bij elke website is de definitie van succes het uitgangspunt, design en techniek volgen.

Echt succesvol conversiegerichte websites opzetten vereist maatwerk en kwaliteit. Om dat te kunnen leveren, hebben wij een eigen platform, Webanizr, opgezet wat ons helpt dit in alle facetten van dergelijke projecten te bereiken.

Samenwerken

Webanizr is opgezet om online met onze klanten te kunnen schakelen. Of het nu gaat om kleine aanpassingen, het maken van een proof-of-concept of volledige campagne pagina's. In heel veel gevallen kunnen we altijd tijdens een gesprek of op locatie al de website aanpassen om te zien welk effect dit heeft.

Direct visueel resultaat maakt het natuurlijk veel eenvoudiger om met elkaar de juiste opzet te vinden! Als klant bent je dus veel meer betrokken bij de opzet van jouw eigen website.

Kwaliteit

Veel maatwerk betekend veel functies. Veel functies die met elkaar samen moeten werken. Webanizr is niet opgezet als een systeem met losse plugins, maar als een platform van kleine functies die naadloos met elkaar samenwerken.

Dus in plaats van afhankelijk te zijn van een legio verschillende aanbieders en elke plugin los aan te moeten passen, pakken wij het direct vanuit de bron goed aan. Dit scheelt ongelofelijk veel problemen tijdens het project, maar zeker ook bij het later bijwerken van de websites.

Schalen

Groei gaat altijd in pieken. Een succesvolle campagne, een post die viral gaat of een vermelding op een populair account of blog. Juist in die pieken wordt de succes van een website bepaald.

De hosting oplossing van Webanizr is gericht op die pieken. Zodra een snelle groei in webverkeer wordt gedetecteerd wordt de capaciteit van jouw website opgeschaald. Zo kunnen we al deze nieuwe klanten voorzien van een snelle website en is groei gegarandeerd.

Koppelen

Je website is geen eiland op zich. Ongetwijfeld wil je gebruik maken van diverse on- en offline tools voor het meten van de website, het bijhouden van leads of het beheren van je marketing.

Op dit gebied heeft iedereen zijn voorkeur. Vaak wordt er al gewerkt met bestaande pakketten en is een overstap gewenst. Koppelen met Webanizr gebeurd met dezelfde methodiek als de website zelf: flexibel, stabiel en met elk pakket wat extern te benaderen is. Zo ben je vrij zelf te kiezen welke pakketten je het lieft zou koppelen met jouw website.

Contact

Adres

Sir Winston Churchillaan 299
2288 DC Rijswijk

 

Telefoon:

+31 (0)15 214 8308

 

Email:

info@contentpower.nl

Over Content Power

Wij leveren branchespecifiek maatwerk waarbij we een webapplicatie ontwikkelen die perfect past bij jouw organisatie. Wij maken het verschil doordat we actief meedenken over de technische mogelijkheden die komen kijken bij jouw vraagstuk.

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy