Content Power

Maatwerk applicatie nodig?

Op zoek naar een volledige systeem integratie? Of op zoek naar een partner die jouw wensen weet te doorgronden en exact weet om te zetten naar een website of online tool?

Wij leveren branchespecifiek maatwerk waarbij we een webapplicatie ontwikkelen die perfect past bij jouw organisatie. Wij maken het verschil doordat we actief meedenken over de technische mogelijkheden die komen kijken bij jouw vraagstuk.

Smartphone top bar
Jan Niemantsverdriet

Met al meer dan 18 jaar ervaring in ons team hebben wij voor (bijna) elk vraagstuk wel een passend antwoord.

Heb je een vraag per mail? Mail mij

Achtergrond
code

Software op maat

Applicatie op maat betekent voor ons ook echt op maat. Wij vragen door tot we het bedrijfsproces echt begrijpen. Daarna gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor de koppeling van jouw systemen binnen budget en de beschikbare tijd. Het is het bedrijfsproces en niet de techniek dat centraal staat.

Gebruiker centraal

Gebruiker centraal

Goed online maatwerk maakt processen makkelijker, sneller, intuïtiever, leuker en gebruiksvriendelijker. Daarom stellen wij bij elke integratie de gebruiker centraal en optimaliseren we zijn UX ervaring. Tevreden gebruikers zijn terugkerende gebruikers. Zo verdient je systeem zichzelf snel terug.

Koppelen met externe systemen

API koppelen of integreren

Binnen je organisatie werken jullie ongetwijfeld met diverse softwarepakketten, cloud- of online diensten. Heb je de wens om die systemen met elkaar te verbinden? Wij pluizen alle API's uit, regelen zowel techniek als projectmanagement en leveren koppelingen van applicaties op waar alles naadloos met elkaar verbonden is. 

Quote

Super goed, gespecialiseerd in complexe systemen. Fijn om mee samen te werken, komen afspraken na en zijn flexibel en denken mee.

marcel-desdfdsfmper

Marcel Demper

Vote Company - klant sinds 2013

Achtergrond

Interesse?

Bel of mail voor een eerste inschatting omtrent de mogelijkheden of een grove prijsindicatie.

Telefoon:
015 214 8308
Email:
niemantsverdriet@contentpower.nl
Jan
Jan

Eigenaar. 18 ervaring in zowel de technische als conceptuele implementatie van projecten.

Naam
E-mailadres