Inhaakkalender

Gratis inhaakkalender 2019

Met deze inhaakkalender heb je alle leuke, belangrijke & (on)zinnige momenten van 2019 op een rij.

Inhaken met onze Content Kalender

Vind je het lastig om elke keer maar weer een nieuw bericht te moeten bedenken voor je Facebook en/of Instagram pagina? Download dan onze Content Inhaak Kalender en raak geïnspireerd door onze inhakers als “Wandel naar je Werk Dag”, “ Dag van de ZZP’er”, “Social Media Day” en “Black Friday”.

Waarom is inhaken belangrijk? Het organisch verkeer van een bedrijvenpagina op Facebook is de afgelopen jaren flink afgenomen. Een goede inhaker zorgt niet alleen voor content, maar hiermee haak je in op actualiteit en kan je met je volgers in gesprek gaan en een band opbouwen. Interactie met je volgers wordt tenslotte beloond op Facebook.

Daarnaast kan een goede inhaker er voor zorgen dat je bericht viral gaat. Tip hierbij is wel om te kijken in je statistieken wanneer het merendeel van je volgers actief is.

Op zoek naar inspiratie? Klik dan hier om de “beste 10 inhakers van 2018” volgens Marketingfacts te zien. Met minimaal 10 inhakers per maand als basis idee, hopen we je aan de hand van onze inhaakkalender volgend jaar terug te zien in datzelfde lijstje.

Contact

Adres

Sir Winston Churchillaan 299
2288 DC Rijswijk

 

Telefoon:

+31 (0)15 214 8308

 

Email:

info@contentpower.nl

Over Content Power

Wij leveren branchespecifiek maatwerk waarbij we een webapplicatie ontwikkelen die perfect past bij jouw organisatie. Wij maken het verschil doordat we actief meedenken over de technische mogelijkheden die komen kijken bij jouw vraagstuk.

Wij gebruiken cookies voor een optimale website. Klik op akkoord om ze toe te staan  - lees onze policy