Beste firstname@person,

Tenzij je één van de klanten bent die de nieuwe lay-out van ons CMS test heb je via deze weg al veel te lang niet meer van ons gehoord. En dat terwijl er vanuit ons meer dan genoeg te vertellen is. Niet alleen omdat wij het graag met je delen, maar ook omdat we hopen je er waardevolle nieuwe inzichten mee op te doen.

Tips: SEO, teksten schrijven en Adwords

Kortgeleden hebben we onze eigen website helemaal vernieuwd. We hebben behoedzaamheid overboord gegooid en hebben er één groot experiment van gemaakt. Wat als we ons laten leiden door wat onze bezoekers ons via de statistieken proberen te vertellen. Lees ons verslag over onze resultaten, vol met SEO-, tekst- en Adwords tips.

Hoe we onze website verbeteren op basis van statistieken

 

Chrome toont nu soms waarschuwingen indien geen SSL

Vanuit verschillende perspectieven wordt steeds meer aandacht besteed aan de noodzaak van SSL certificaten. Vanuit privacy oogpunt verwachten steeds meer bezoekers een groen slotje bij de websitenaam te zien. Google geeft in de zoekresultaten al enige tijd voorang aan websites die zijn voorzien van een SSL certificaat. Aanvullend hierop gaat de laatste versie van Chrome nu ook bij websites die wachtwoord- of creditcardinformatie vragen een waarschuwing tonen als er geen SSL certificaat aanwezig is. De noodzaak voor een SSL certificaat wordt daarmee steeds groter.

Meer over SSL certificaten

Wij zijn verhuisd!

Helaas hebben we afgelopen november onze plek aan de mooie Oude Delft moeten verlaten. De verhuurder had nieuwe plannen met het pand.

Na een zoektocht zijn wij uiteindelijk beland in het centrum van Rijswijk. En we voelen ons hier inmiddels helemaal op onze plek! En dat we van de verhuizing en een nieuwe omgeving ook nieuwe energie hebben gekregen is aan deze nieuwsbrief ook wel af te lezen.

Nieuwsgierig naar onze nieuws plek of gewoon zin in onze heerlijke versie koffie? Kom dan gerust een keertje langs.

Ook ons team breidt uit

Last maar zeker niet least: sinds begin dit jaar is Joey in ons team aangeschoven. Hij is een all-round designer: van websites tot logo's en van huisstijlen tot animaties. Op dit moment is hij nog druk bezig onze eigen website vorm te geven en het CMS een nieuwe look-and-feel te geven. Maar zijn voornaamste doel is zijn eigen werk in ons portfolio te krijgen. Dus heb je het gevoel dat je website toe is aan een (responsive) redesign of heb je een andere design vraag voor Joey? Hij zit er klaar voor, dus geeft hem maar een seintje.

tracking@mailing