CMS update week 6

Beste firstname@person,

Je ontvangt deze mail omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen van ons (nieuwe) CMS.

Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze vorderingen, en de updates die je nog van ons kan verwachten

Veiligheid en je positie in Google

Al jaren bieden we technische updates om ontwikkelingen van Google te kunnen volgen op het gebied van SEO en SSL certificaten. In deze update komt echter voor het eerst een combinatie van beide technieken voor, namelijk in de vorm van HSTS en permanente verwijzingen. Dat komt de veiligheid en kwaliteit van SEO nog meer ten goede.

Lees meer over de update omtrent HSTS en verwijziginen op onze site

Snel even een bestand kiezen

Het oog wil ook wat, en een afbeelding zegt meer dan een duizend woorden. Misschien cliché, maar de werkelijkheid is dat je steeds meer tijd kwijt bent met het beheren en plaatsen van afbeeldingen in je website. Daarom hebben we een ogenschijnlijk klein onderdeel van de website: de bestandspopup de aandacht gegeven die het verdient.

Lees hoe we het gebruik van afbeeldingen makkelijk hebben gemaakt

Zoë is weer terug

Zoë is de slimme assistent voor in het CMS waar we al geruime tijd aan werken. Zoals alle vooruitstrevende projecten gaat dit met vallen en opstaan. Na een grondige herziening is Zoë ook in deze versie van het CMS terug. Oplettende gebruikers hadden de updates al in de linkeronderhoek terug zien komen:

We hopen dan ook in de volgende update meer over deze functionaliteit uit de doeken te doen.

 

Diverse kleine punten

Naast bovenstaande punten zijn er ook een hoop kleine punten opgelost. Een kleine greep:

Klanten die Webanizr (direct werken in de site ipv het CMS) gebruiken zullen zien dat deze interface ook steeds meer richting de nieuwe lay-out gaat.

In veel gevallen viel je na een F5 terug op de homepage. Nu kom je in (bijna) alle gevallen terug op de pagina waar je was gebleven.

De popup met algemene informatie is nu voorzien van een overzichtelijke stijl, en toont ook de datum waarop een item is aangemaakt en voor het laatst is bewerkt.

tracking@mailing