Zoekwoorden onderzoek

We willen allemaal op plek 1 staan in Google. Maar weet je ook op welke zoekterm. Als je nummer 1 staat op de zoekterm "knollen" terwijl je peren verkoopt ben je nog niet veel verder. Uitzoeken op welke termen je gevonden wilt worden is de basis van elke seo of adwords campagne.

Inhoud en statistiek

Wat de juiste zoekwoorden zijn voor jou wordt bepaald door twee factoren: wat heb jij te bieden en waar zijn mensen naar op zoek. Om de beste combinaties te vinden gaan we met beide vragen aan de slag. We spreken door wat voor jou belangrijke onderwerpen zijn om op gevonden te worden. Daarna gaan we op zoek naar zoektermen omtrent die onderwerpen. We zoeken termen die aansluiten maar waar ook veel op gezocht wordt.

Een ander element wat we meenemen is de concurrentie. Waar wordt al veel op geoptimaliseerd / geadverteerd? Zijn er unieke zoektermen waar veel te halen valt. Dit resulteert in lagere kosten voor Adwords en sneller / meer bezoekers via Google.

Net en overzichtelijk verslag

Aan het einde leveren we een kort verslag op. Niet vol met moeilijke termen en analyses, maar een praktische handleiding met de resultaten waar we samen heen hebben gewerkt. Zodat de Google optimalisatie en/of Adwords gefundeerd gestart kunnen worden.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Een snelle prijsinschatting of gedetailleerde offerte? Wij werken ideeen met plezier verder uit!
Of op zoek naar meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertises?