Webwinkel / webshop laten maken

Jouw persoonlijk productpresentatie

Elke productpresentatie is uniek. Als je merkkleding verkoopt zie je hier graag prachtige foto's op een productpagina. Verkoop je universele adapters leg je echter liever de nadruk op de specificaties.

Elke webwinkel is anders. Daarom dwingen we je niet in een standaard webwinkel opzet. Voor elk onderdeel van de webwinkel kijken bepalen we in overleg hoe de producten en de overzichten het best kunnen presenteren. De opmaak en presentatie zullen volgen uit het productaanbod en de te bereiken doelgroep, niet uit de technische mogelijkheden.

Bestelproces op maat

Minstens zo belangrijk als de presentatie en indeling in een webwinkel, is ook het bestelproces. Soms heb je aan een paar gegevens genoeg en zijn klanten binnen een paar stappen een fantastisch product rijker. Soms is het juist nodig veel gegevens te vragen om ze zo goed mogelijk te bedienen.

Niet alleen bepalen we samen met jouw de beste bestelprocedure, wij gebruiken ook onze expertise om deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en te zorgen voor maximale conversie. Het zou zonde zijn als je imponeert met je producten maar de klanten afhaken tijdens het bestellen.

Online betalen en automatische facturatie

Online betalen is bij ons een vast onderdeel in een webwinkel. Geheel inbegrepen in de maandelijkse kosten. Want een webwinkel zonder online betalen is anno 2017 een beetje raar.

Op het gebied van online betalen bieden we dan ook uitgebreide mogelijkheden. Niet alleen in betaalmethodes zoals iDeal, credit card en PayPal, maar ook in de processen en administratie. Van het maken en versturen van facturen, tot het monitoren van openstaande en te versturen bestellingen.

Koppelingen met de boekhouding en leveranciers

Een ochtend lang je voorraden bijwerken op basis van de gegevens van je leverancier en de rest van de dag je boekhouding bijwerken op basis van je bestellingen. Een webwinkel kan een hoop papierwerk op leveren. Voor je het weet heb je geen tijd meer voor je producten en je merk!

Daarom leggen wij graag geautomatiseerde koppelingen met o.a. je boekhouding of je leveranciers. We nemen zelf contact met ze op en bespreken de mogelijkheden met hen. Zo hoef jij je niet bezig te houden met de technische details, en blijft alle ruimte over om je te richten op de zaken die jouw webwinkel nog beter maken.