Koppelingen

Steeds vaker is een website een onderdeel van het gehele bedrijfsproces en niet meer een losstaand ding. Informatie die in het bedrijf aanwezig is wordt getoond of is ondersteunend aan de website. Tegelijk wordt informatie uit de website direct verwerkt of uitgeleverd aan bedrijfssystemen.

Ruime ervaring

Wij hebben ruime ervaring in het bouwen en onderhouden van koppelingen tussen websites en backoffice systemen. Denk aan:

  • CRM en HRM systemen
  • E-mail en marketing systemen
  • Boekings- en reserveringssystemen
  • Koppeling met of ten behoeve van boekhouding facturering
  • Koppeling voor specialistische of bedrijfseigen software

In alle soorten en maten

In de loop der jaren hebben we alle soorten technieken voorbij zien komen. Van csv tot SOAP, van REST api's tot excel imports over ftp. Inmiddels beschikken we over de software en technische kennis om (bijna) alle koppelingen aan te kunnen. Dit betekend ook dat we vooraf een realistische inschatting kunnen maken van de kosten en doorlooptijd voor de realisatie en de valkuilen van te voren kunnen benoemen.

Overleg met de leverancier (de technische kant)

Iedereen kan benoemen wat hij / zij graag zou willen dat de koppeling doet. Hoe dat technisch in elkaar steekt is echter een ander verhaal. Daarom gaan wij al vroeg in overleg met de leverancier van het systeem waar we de koppeling mee moeten leggen en zoeken wij uit wat er mogelijk is en wat de mogelijke gevolgen zijn.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Een snelle prijsinschatting of gedetailleerde offerte? Wij werken ideeen met plezier verder uit!
Of op zoek naar meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertises?