Optimalisatie Google

Hoog in Google scoren met zoekmachine optimalisatie

Een website is enkel nuttig voor hen die de website kunnen vinden. Dit maakt het noodzakelijk dat je hoog scoort op de juiste zoekresultaten in Google, en het bereiken van deze doelen is het vakgebied van onze SEO experts. Juist scoren in Google betekent op hoge posities scoren op onderwerpen die relevant zijn voor jouw website. De zoektocht naar waar je op gevonden zou moeten worden is minstens net zo belangrijk als de uitvoering zelf. Zowel vanuit een kostenoogpunt als vanuit het opbrengsten perspectief. Door dit traject gezamenlijk te doorlopen zorgen we uiteindelijk voor een optimaal resultaat.

Na gezamenlijk de strategie bepaald te hebben gaan wij aan de slag. Wij stellen inhoudelijke aanpassingen voor die wij nodig achten om hogere scores te behalen, en dat gebeurt volledig transparant. Wij vragen of jij je in de aanpassingen kan vinden. Een goede positie in Google is erg belangrijk, maar de boodschap en de uitstraling van de website moeten in de oorsprong natuurlijk wel geldig blijven.

Van bezoeker naar klant

Hoog in Google komen en grote aantallen bezoekers trekken is slechts de eerste stap. Deze bezoekers moeten ook daadwerkelijk klanten worden. Dit betekend dat de zoekopdracht in Google moet aansluiten op het resultaat wat ze vinden op de website. En daarna moet het proces op de website om klant te worden ook eenvoudig en prettig zijn.

In een continu proces halen wij elke keer het grootste struikelblok weg. Hierdoor wordt het pad van zoekopdracht naar voltooing op de website voor bezoekers steeds eenvoudiger. Stap voor stap zorgen we voor steeds meer klanten!

Wil jij meer bezoekers trekken naar de website die converteren naar echte klanten? Wij denken graag met jou mee, daag ons uit om jouw website hoger en hoger te laten scoren.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Een snelle prijsinschatting of gedetailleerde offerte? Wij werken ideeen met plezier verder uit!
Of op zoek naar meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertises?