Een responsive website laten maken

Wat komt er bij kijken en hoe gaan wij te werk:

De juiste "look and feel"

"Voor wie is de website bedoeld? Wat wil je precies bereiken met de website? Wat voor gevoel moet iemand krijgen als hij de website ziet?"

Dit zijn waarschijnlijk de eerste vragen die je van ons te horen zult krijgen. We willen zorgen dat we op 1 lijn zitten met jouw gedachtegang, en zullen dat proberen te bereiken met heel veel vragen en vergelijkingsmateriaal.

Een goed design maken is meer dan alleen de weergave. Het moet een betrouwbare, geloofwaardige indruk geven, die voor terugkerende klanten herkenbaarheid uitstraalt. Samen zorgen we dat we een website neerzetten die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook maximaal toegankelijk is, en 100% gericht is op het doel wat jij voor ogen hebt.

Op en top geoptimaliseerd

Een mooie website is minder waardevol als er niemand naar kijkt, en nog minder als er niemand gebruik van maakt. Behalve voor de strakke glimmende buitenkant, draaien al onze sites op een krachtig en geolied systeem zodat je website ook voor zoekmachines zoals Google, er net zo aantrekkelijk uitziet.

We zorgen bijvoorbeeld dat de site optimaal werkt op alle afmetingen, altijd veilig is, en snel laadt. Niet alleen de website, maar ook alle tools eromheen worden door ons zo ingericht dat we precies kunnen zien waar we de site kunnen verbeteren. We zorgen dat jij ten alle tijde op de hoogte bent van de status van de site, en we geven vakkundig advies hoe en wat je kunt verbeteren.

Succesvol groeien zonder zorgen

Je site is live gegaan. Hij draait en je hebt geen idee hoe, maar hij doet het goed. In Google Analytics zie je dat de site eergisteren 300 bezoekers tegelijk had. Grappig, je had er niks van gemerkt.

Er komen om de paar uur vragen in de email van mensen die het contactformulier hebben ingezonden. Mooi, de mail doet het dus ook. De bestellingen komen met regelmaat binnen, en je ziet in je gekoppelde administratietool dat de voorraad van een bepaald product bij leeg is. Je pakt de telefoon en belt de leverancier.

De site? Oh ja, die loopt toch wel door, daar lig je niet meer van wakker.

Hij draait. En dan?

Wanneer een site geoptimaliseerd is op dit moment, betekent dat niet dat er nooit meer naar omgekeken hoeft te worden. Wij zorgen dat jij op de hoogte blijft wanneer wij het systeem updaten met mogelijk nieuwe features, en geven je advies wanneer we zien dat je site op bepaalde punten verbeterd kan worden. Ook houden we je met nieuwsbrieven up to date met de nieuwste trends in de webwereld. Zo blijven we altijd betrokken bij de website, en dat bespaart jou veel tijd.

Heb je nieuwe plannen? Wil je de mogelijkheden voor een uitbreiding bespreken? Wij zijn altijd zeer benieuwd naar je nieuwe ideeën, en gaan geen uitdaging uit de weg. Aarzel niet!