Huisstijl en branding

Logo

Een logo vertelt jouw stijl. Het zegt iets over waar je voor staat. Speels of juist strak? Tekst of juist meer icoon? Kleurrijk of in grijstinten? Hoe kunnen we jouw bedrijf het beste weergeven?

Omdat een logo zo persoonlijk is, gaat het ontwerpen stap voor stap. Je ziet schetsen en voorbeelden eerst alle kanten op gaan. Wij tasten af waar jij je wel en niet door aangesproken voelt. Met elke stap wordt het logo concreter en zit het werk steeds meer in de details. Tot er een logo staat waarvan jij zegt: dat ben ik!

Huisstijl

Het logo is misschien het meest sprekende onderdeel binnen de huisstijl. Maar het is zeker niet het totaalplaatje. De te gebruiken kleuren, het lettertype en het gebruik van vormen en typografie bepalen gezamenlijk de gehele uitstraling. Je ziet zo het verschil tussen een heel zakelijke website en een heel speelse. Maar weet je ook waar dat verschil door komt? Huisstijl design is een kwestie van het juiste gevoel in de details leggen. Niet opvallend, wel herkenbaar.

Webdesign

Heb je een logo en een huisstijl? Dan wordt het de hoogste tijd jouw stijl met de wereld te delen! Een webdesign maakt een huisstijl dynamisch. Een goed webdesign moet bij jouw bezoekers en klanten een goede eerste onuitwisare indruk achterlaten. En binnen die uitstraling kan jij de boodschap vertellen die je naar buiten wilt brengen.

Lees waar wij op letten bij webdesign

Brandbook

Je huisstijl komt overal terug. Van het visitekaartje tot in de website, van een hele stand op een congres tot een kleine advertentie in een vakblad. Dan moet iedereen die met de logo en huisstijl werkt dit op de juiste manier doen, zodat de indruk van de stijl altijd consequent naar buiten wordt gebracht. Daar is een brandbook voor. In een brandbook staat alle informatie over je logo en je huisstijl. Op een manier die iedereen begrijpt: van webdesigner tot drukker. Dus nooit meer lastige vragen en altijd een optimaal resultaat!