In-CMS hulp

Voor sommige delen van de optimalisatie voor Google heb je nu eenmaal experts nodig. Maar verassend veel kan je ook zelf. Door kleine aanpassingen zelf te doen houdt je de website continu in optimale conditie en stuur je bij op de fronten die jij belangrijk vindt.

Google optimalisatie: is dat niet moeilijk?

Veel van de taken die moeten gebeuren om de website goed te laten scoren in Google zijn terugkerend. En als je ze eenmaal door hebt vrij eenvoudig te doen. Denk aan het instellen van de juiste URL of korte omschrijving van de pagina. Niet alleen is het relatief eenvoudig, het kan ook het best gedaan worden door iemand met kennis van de inhoud: jij!

Hulp tools in het CMS

Omdat je wel moet weten wat je doet werken we continu aan hulp tools in ons CMS. Tools die je begeleiden in je Google optimalisatie taken. Die je uitleg geven waar nodig. Of die fouten automatisch corrigeren. Of suggesties geven. Kortom: tools die je alle hulpmiddelen geven om een groot deel van de taken zelf uit te voeren. Taken die dicht liggen bij wat jij goed weet: vertellen waar jouw bedrijf voor staat!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Een snelle prijsinschatting of gedetailleerde offerte? Wij werken ideeen met plezier verder uit!
Of op zoek naar meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertises?