App laten maken

iOS & Android: 1 app en 1 prijs

Je wilt een app. Dan kunnen we het direct hebben over waar het om gaat: voor wie is de app bedoelt en wat moet de app doen? De techniek maakt je niet uit, zolang zo veel mogelijk mensen de app kunnen gebruiken, en de app prettig en snel werkt. Dat begrijpen we.

Wij bouwen al onze apps standaard voor zowel Android als iOS. In dezelfde stijl, en met dezelfde opties. Omdat we de app van de grond af aan voor beide platformen geschikt maken, betaal je niet de dubbele prijs voor twee losse apps. 

Zelf beheren

Als je een nieuwe website laat maken, krijg je er altijd een systeem bij om de inhoud zelf te beheren. Bij een app moet je echter alles, tot op het kleinste tekstje toe, van te voren opgeven. Onzin! Bij onze hybride apps leveren wij ook gewoon een beheersysteem waarmee je de app zelf kan onderhouden. Of het nu om het aanpassen van teksten gaat, of het downloaden van gegevens die gebruikers van de app hebben ingestuurd. Wat je zelf wilt beheren kan je ook echt zelf doen, wat je aan ons wilt overlaten regelen wij voor je.

App integreren met een website of andere systemen

In veel gevallen is je app een middel om je doel te bereiken. Voor hetzelfde doel heb je ook een website, beheer je gegevens in een CRM of in een boekhoudpakket. Hoe mooi zou het zijn als je op de app verder kan waar je op de website gebleven bent? Of andersom? Of als de gegevens uit een database automatisch beschikbaar worden binnen de app?

Op basis van koppelingen kunnen wij eenvoudig data uitwisselen tussen de website of andere systemen. We kunnen zelfs processen die begonnen zijn op 1 plek voortzetten binnen de app. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijke apps

Naast alle opties die we jou kunnen bieden bij het maken van apps, is het natuurlijk nog veel belangrijker wat jouw klanten via de app geboden krijgen. Als zij blij zijn met de app, ben jij dat ook. Daarom hechten we veel waarde aan een gebruiksvriendelijk design voor de user interface. Ook kan je gebruik maken van statistieken om het algemene gedrag van bezoekers te meten, hoe vaak de app geinstalleerd of gebruikt wordt. Of ze het je nu direct of indirect vertellen: er is altijd ruimte voor verbetering en doorgroeien!