AdWords

Adwords: wat kost dat?

Adverteren in het algemeen kost geld. Hoe meer mensen je wilt bereiken, hoe meer geld het kost. Adwords is daar geen uitzondering in. Als je hier instapt zonder voorbereiding gaat het je waarschijnlijk meer kosten dan het je opbrengt. Met een goede voorbereiding en regelmatig bijsturen kan Adwords echter ook een goudmijn zijn.

Awords goed voorbereiden

Elke Adwords campagne begint met een degelijk  zoekwoorden onderzoek. Daarna volgt het opstellen van de campagne zelf. Wat is de juiste boodschap? Via welke kanalen, op welke tijdstippen en naar welke pagina's leiden de advertenties. Ook hier is een gedegen voorbereiding de halve winst.

Bijsturen en testen

In het begin van de campagne zal je waarschijnlijk bezoekers krijgen waar je niet op zit te wachten maar wel voor betaald. Dan is het een kwestie van dat snel doorhebben en snel schakelen. Ook daar zullen wij bij helpen. Zo wordt in korte tijd de advertentie steeds meer afgesteld op het juiste publiek.

Niet alles kan in de voorbereiding worden gedaan. Zo is het vrijwel onmogelijk om van te voren al te bepalen welke boodschap het meest aan zal slaan. Ook hier controleren we en sturen we bij. Voor een optimaal rendement van jouw Adwords campagne!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Een snelle prijsinschatting of gedetailleerde offerte? Wij werken ideeen met plezier verder uit!
Of op zoek naar meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertises?