Diensten

Als wij een website bouwen werkt deze op PC, laptop, tablet en mobiel. Nu en in de toekomst. 

Wij specialiseren ons in webwinkels die meer nodig hebben dan in een standaard pakket zit. Zowel in werking en presentatie als in promotie en seo.

Naast het optimaliseren van de website voor mobiel, wat we standaard doen, kunnen wij van de website of applicatie ook een app maken voor iOS en Android.

Beheersystemen op maat, social platforms, online data-uitwisseling of samenwerken via een intranet. Als het online kan, kunnen wij het bouwen.

Design

Webdesign is een combinatie van smaak, finesse en techniek. Of het nu een website, webshop, campagne of applicatie betreft bij het maken van een nieuwe design vragen wij u wat de gewenste doelstellingen zijn.

Hoe sterk staat jou merk? Of kunnen we misschien nog iets betekenen voor je logo, huisstijl, kleurgebruik of andere elementen die je communicatie vorm geven?

Een volledig pakket met afbeeldingen voor je social media kanalen. Daarmee geef je je kanalen gelijk de look-and-feel van de website.

Een fantastisch logo design is eenvoudig, karakteristiek en kan gezien worden als het gezicht van uw bedrijf. Directe herkenning ontstaat door een goed doordacht ontwerp te combineren met de juiste merklading.

Webdevelopment

Welke functionaliteit de website ook vereist: wij bouwen hem. Met 12 jaar ervaring en expertise in elk aspect van web development durven wij er op te vertrouwen dat we elke vraag kunnen realiseren.

Zou je graag je klanten laten betalen via iDEAL, Bancontact, Giropay of creditcard dan ben je hier aan het juiste adres. Met een aanvullend SSL certificaat maken wij van het online betalen een veilig onderdeel van de website.

CRM, e-mail en marketingsystemen, boekings- en reserveringsystemen, boekhouding en facturering, custom en bedrijfseigen software. Oprecht: geen koppeling is ons te hoog gegrepen.

Moet data uit het systeem gedeeld kunnen worden? Dan bouwen wij de API's en schrijven de documentatie zodat derden er mee aan de slag kunnen.

SEO / SEA

Goed gevonden kunnen worden in Google is tegenwoordig belangrijk voor praktisch elke website. Daarom werken wij hier gedurende de hele realisatie van het project aan. Ook na de oplevering komen wij een aantal keer per jaar met updates.

Hoog komen in Google: ja! Maar op welke zoekwoorden kan het best gericht worden? In een uitgebreide analyse komen wij met voorstellen waar verdere optimalisatie en campagnes op gebaseerd kunnen worden.

Voor commerciële websites is organisch gevonden worden niet genoeg. Zeker in het begin. Wij helpen dan met het opzetten van AdWords campagnes en begeleiden de optimalisatie op rendement hiervan.

Test verschillende versies van pagina's op rendement / resultaat en maak zo de website steeds effectiever.

Security

SSL is steeds meer een must voor een goedlopende website. Bezoekers vertrouwen er op, Google oordeelt er op. Daarom bieden wij SSL certificaten die een A+ waardering hebben en automatisch vernieuwd worden.

DNSSec is een aanvulling op DNS welke wij standaard leveren bij alle domeinnamen. Hiermee voorkomen wij misbruik van de domeinnaam door op niet vertrouwde internet omgevingen.

Behandeld de website vertrouwelijke data of worden deze online verwerkt. Dan kan het goed zijn om de data te versleutelen. Wij bieden hierin zowel advies als de daadwerkelijke implementatie.

Wie mag bij welke gegevens. In een tijd van datalekken en een steeds beter bewustzijn van privacy een belangrijke vraag. Wij helpen met het uitwerken van een plan en de omzetting naar policies.

Hosting

Ons platform is er niet alleen op gericht websites stabiel te draaien. Wij hebben ook de tools en expertise in huis om snel te herstellen mocht er iets fout gaan. De website is in goede handen.

Webmail, mail op al je apparaten via IMAP, een eigen mailserver gebruiken of Office 365 / Google Apps? Wij passen ons aan aan de organisatie, niet andersom.

Even een kleine website of een multi-server snel schaalbare oplossing. Wij schalen naar elk formaat. Snel, betrouwbaar en aangepast op het succes van de website.

Dynamisch samengestelde pagina's laden binnen 0,5 seconden. Voorzie hiermee zowel in een optimale gebruikerservaring, een betere positie in Google als in een hogere conversie.