Eerder gemaakte formulieren kopiƫren

Zelf formulieren op de website samenstellen

Een van de meest gewaardeerde en krachtigste onderdelen van ons framework is de mogelijkheid om zelf formulieren samen te stellen op de website. Formulieren zijn namelijk heel breed in te zetten, of het nu om een contactformulier, een inschrijfformulier voor een congres dat binnenkort plaatsvindt, of om een prijsvraag: bezoekers informatie via de website laten versturen is de eerste stap naar automatisering.

Het CMS heeft een scala aan mogelijkheden om acties uit te voeren op elke inzending. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van een bevestigingsmail, het verwerken van de gegevens via een koppeling met bijv. het CRM of een administratiepakket, of een online betaling laten plaatsvinden.  

Eerder samengestelde formulieren hergebruiken

Recent kwam de vraag binnen dat het handig zou zijn om een eerder gemaakt formulier te kunnen kopiëren, waarbij alle velden en controles op de velden in het formulier een op een worden overgenomen in de kopie. Het samenstellen van een inschrijfformulier voor een evenement met 20 velden is een aardige klus, en voor een nieuw evenement wijzigen enkel wat teksten en een klein aantal velden. Want het maken van een kopie, en vervolgens de kopie aanpassen scheelt veel tijd. In de nieuwe versie van het CMS is deze kopieerfunctie toegevoegd!