Content Power lanceert de appmarkt.nl

Het voordeel van een Nederlandse aanbieder

Vaak krijgen wij dan ook de vraag van klanten wat de beste pakketten zouden zijn. Denk dan aan boekhoudpakketten, crm's, cursus software, analyse software, ERP systemen en ga zo maar door. Daar is natuurlijk geen eenduidige antwoord op te geven. Al merken wij wel dat het veel prettiger werkt om gebruik te maken van een Nederlandse aanbieder. De lijntjes zijn korter en daardoor is er meer mogelijk. Ook zijn veel lokale instellingen, zoals een Nederlandse versie en Nederlandse regelgeving er correct in verwerkt.

En het aanbod in Nederland is zo groot. Daar zit ongetwijfeld een pakket tussen wat voldoet aan jouw wensen. Dus waarom daar geen gebruik van maken?

Waar vind ik alle dan Nederlands software pakketten en apps?

Dat is inderdaad een probleem. Ook wij hebben moeite goede overzichten te krijgen als we namens een klant zoeken naar Nederlandse aanbieders van boekhoudpakketten, crm's, analyse software, erp systemen, cursus registratiesystemen, evenement software en ga zo maar door. Terwijl we zeker weten dat ze er wel zijn!

Onbekend maakt onbemind. Juist doordat deze overzichten niet bestaan of verouderd zijn zal in niet of minder snel gekozen voor een Nederlands software pakket. Zonde, zonde, zonde. Daarom hebben wij appmarkt.nl opgezet.

Ga naar App Markt.nl

Zo transparant mogelijk

Om appmarkt.nl proberen wij een zo compleet mogelijk aanbod te creƫren van Nederlandse software. Daarom rekenen we ook geen kosten voor plaatsing. Sterker nog: hoe meer aanbieders op het platform staan hoe waardevoller het is voor iedereen die net als ons de voordelen ziet van een lokale partner. Er is ook geen account nodig. Niet om geplaatst te worden en niet om te zoeken naar software.

Aanbevolen Nederlandse software apps en pakketten altijd welkom

Bij je eigenaar van een Nederlands software pakket of app? Werk je bij een bedrijf dat deze levert? Of maak je gebruik van een app, programma of cloud dienst die absoluut een vermelding verdient? Laat het ons weten, dan voegen wij die onmiddellijk toe! Contactinformatie over het sturen van tips vind je op:

Neem contact op