Content Power Blog

Tips, advies, en updates over onze product en diensten
In e-mail campagnes krijgt het design van de nieuwsbrief steeds meer aandacht. En tercht. We worden vandaag de dag overladen met mails en social media berichten.
Eén van de functies die het meest op maat wordt gebouwd voor websites is terug te leiden op de vraag:
Als ... gebeurd, kunnen jullie dan ook zorgen dat .
Wij zien ze dagelijks voorkomen bij onze klanten: domeinnamen waar geen website aan gekoppeld is, met het verzoek om ze door te linken naar hun eigen website. Het zijn variaties of typfouten op de eigen bedrijfsnaam, of namen van producten die het bedrijf levert, of om te voorkomen dat een concurrent er met de naam vandoor gaat.
CMS 4 vs. CMS 5
In het eerste kwartaal van 2016 zijn wij begonnen met het realiseren van een nieuw CMS. Het oude CMS kon niet goed meer meekomen in de laatste ontwikkelingen:.
Zelf formulieren op de website samenstellen
Een van de meest gewaardeerde en krachtigste onderdelen van ons framework is de mogelijkheid om zelf formulieren samen te stellen op de website. Formulieren zijn namelijk heel breed in te zetten, of het nu om een contactformulier, een inschrijfformulier voor een congres dat binnenkort plaatsvindt, of om een prijsvraag: bezoekers informatie via de website laten versturen is de eerste stap naar automatisering.
Kortgeleden hebben we Webanizr (de in-site editor van ons CMS) uitgebreid met een functie voor A/B testen . Deze functie is nu gekoppeld aan Experiments van Google Analytics zodat een nog duidelijker beeld ontstaat van de resultaten.
We verbeteren onze servers continu
De afgelopen maanden is een systeem opgezet waarmee het mogelijk wordt om de drukte van websites te verspreiden over verschillende servers, waarbij de server zelf zorg draagt voor een optimale verdeling. Dat heeft voordelen, want als een server te druk wordt kan het verkeer automatisch omgeleid worden naar een andere server.
Website als middel, niet als doel
Begin februari besloten we dat onze website vernieuwd moest worden. We stonden op het punt een nieuwe campagne te starten en hadden moeite deze te laten aansluiten op de uitstraling van de huidige website.
Afbeeldingen en foto's worden steeds belangrijker binnen het ontwerp van websites . Niet alleen de afbeeldingen die onderdeel zijn van het design zelf, maar ook de afbeeldingen bij pagina's en nieuwsberichten bepalen de toon en uitstraling van de website.
De laatste jaren is er een trend zichtbaar dat bezoekers steeds kritisch worden bij het invullen van persoonsgegevens op een website, als de verbinding niet beveiligd is en/of het slotje in de adresbalk niet zichtbaar, zorgt dat voor bezoekers die afhaken omdat ze geen vertrouwen hebben of er wel verantwoord met hun gegevens wordt omgegaan. En dat is natuurlijk heel begrijpelijk!
Een SSL certificaat op jouw website biedt steeds meer voordelen.
Naast de opmaak juist krijgen en het toevoegen van (nieuwe) features, is voor ons de komende tijd ook het testen van de nieuwe versie een belangrijk onderdeel. Bij het bouwen van een responsive website doen testen wij de wesite in alle populaire browsers en devices.
De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om het CMS een nieuw uiterlijk te geven. Bij het ontwerpen van het nieuwe uiterlijk hebben we geprobeerd een CMS neer te zetten welke duidelijk, snel, makkelijk en rustig is.
Een meta description tag is een korte zin, die alleen in de zoekmachine getoond wordt. Hoewel het in de zoekmachine getoond wordt, betekent niet dat je dit voor een zoekmachine schrijft.
De juiste kleur gebruiken heeft invloed op de herkenbaarheid van je bedrijf en uiteindelijk op de omzet.
Meer dan ooit is het belangrijk voor merken om hun waarde te voorspellen.